неделя, 20 април
Алицин
Хранителни Добавки

Алицин

0

Алицинът представлява химическо съединение, което се съдържа главно в чесъна. Алицинът се създава, когато два вида химикали, намиращи се в чесъна – алиин и алинейс се смесят в процеса на кълцане. Ползи от алицин.

1

Алицин

Алицин - Преглед на статиите и темите за Алицин. Намерете всичко, което търсите относно Алицин. Приятно гледане на най-актуалните материали, класации и съвети касаещи Алицин.
 • Алицин - Защо мирише чесънът и за какво е полезен?Кулинарни Съвети

  Защо мирише чесънът и за какво е полезен?

  19.01.20110

  Щом разрежете главичката чесън започва процес, в който ензимът алииназа превръща немиришещия дотогава алиин в алицин. Тогава възниква интензивната миризма и лютивината на чесъна.

 • Алицин - Само прясно нарязаният чесън е полезенКулинарни Съвети

  Само прясно нарязаният чесън е полезен

  31.08.20100

  Чесънът е полезен за човешкия организъм, когато се консумира веднага, след като е нарязан или счукан. Най-важното в чесъна е алицинът, и по-точно един от компонентите му – сероводородът.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки на тема Алицин. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали на тема Алицин. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика Алицин. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене и Алицин. Алицин, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.