неделя, 21 септември
Иззеха 56 кг телешко месо в Куклен
Кулинарни Новини

Иззеха 56 кг телешко месо в Куклен

0

Обектът е бил проверен съвместно със служители на Икономическа полиция в началото на този месец. Откритото месо е конфискувано, за да бъде унищожено в екарисаж.

1

БАБХ

Преглед на статиите касаещи БАБХ. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните материали, класации и съвети касаещи БАБХ.
 • БАБХ - Фалшив оцет на пазара съсипва туршиятаКулинарни Новини

  Фалшив оцет на пазара съсипва туршията

  09.09.20140

  От Българската агенция по безопасност на храните предупреждават, че на пазара има фалшив оцет, които може да превърне туршията ви в зеленчукова супа. Цената му е по-ниска от тази на истинския оцет.

 • БАБХ - Пържолата вече ще върви с историята на животнотоКулинарни Новини

  Пържолата вече ще върви с историята на животното

  05.09.20140

  От 13 декември тази година ресторантите, кетъринг фирмите и доставките по домовете ще са задължени да представят пълна информация за предлаганото месо в менютата им.

 • БАБХ - Експерти: Наливното мляко не е годно за консумацияКулинарни Новини

  Експерти: Наливното мляко не е годно за консумация

  24.08.20141

  Млякото, което се продава в нерегламентирани обекти като багажник на кола например, не е годно за консумация заради високите нива на опасни микроорганизми в него.

 • БАБХ - Спестяват ни ГМО от родните етикетиКулинарни Новини

  Спестяват ни ГМО от родните етикети

  23.08.20140

  ГМО или така наречените генетично модифицирани организми представляват организми, чиито гени са умишлено променени от човек. Голяма част от хранителните продукти, предлагани на пазара в България в действителност сдържат ГМО.

 • БАБХ - Спипаха над 100 кг съмнително пилешко месоКулинарни Новини

  Спипаха над 100 кг съмнително пилешко месо

  22.07.20140

  Над 100 килограма съмнително пилешко месо заедно с различни сосове беше заловено от инспекторите на Българската агенция по безопасност на храните при последните проверки.

 • БАБХ - Варена царевица натрови 28 душиКулинарни Новини

  Варена царевица натрови 28 души

  11.07.20140

  28 души са били приети в спешния център на град Карлово със симптоми на хранително натравяне, след като са консумирали варена царевица, продавана на уличен търговец.

 • БАБХ - Швейцария замрази вноса на свинско от БългарияКулинарни Новини

  Швейцария замрази вноса на свинско от България

  09.07.20140

  Швейцария обяви, че спира вноса на свинско месо от някои европейски страни, сред които и България, заради опасения, че нашенското месо е заразено с опасния африкански свински грип.

 • БАБХ - Конфискуваха пилешко със салмонела в магазини в ПловдивКулинарни Новини

  Конфискуваха пилешко със салмонела в магазини в Пловдив

  08.07.20140

  17 кашона със замразено пилешко месо, което е било внесено от Полша, бяха открити и конфискувани от Областната дирекция на Българската агенция по безопасност на храните (ОД на БАБХ) в Пловдив след сигнал.

 • БАБХ - НАП следи храни за данъчни измамиКулинарни Новини

  НАП следи храни за данъчни измами

  07.07.20140

  Служители от Националната агенция по приходите вече ще следят различните видове плодове, зеленчуци, месо и риба заради високия фискален риск, под който попадат стоките.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема БАБХ. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. БАБХ, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.