четвъртък, 27 ноември
Агенцията по храните пуска сайт за оплаквания
Любопитно

Агенцията по храните пуска сайт за оплаквания

0

Така например, ако някой гражданин забележи проблеми в ресторант, ще може да заснеме нарушенията и да изпрати изображенията от мобилното си устройство директно на сайта на БАБХ.

1

БАБХ

Преглед на статиите касаещи БАБХ. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните материали, класации и съвети касаещи БАБХ.
 • БАБХ - Токсични зеленчуци в Хасково след новоднениятаКулинарни Новини

  Токсични зеленчуци в Хасково след новодненията

  29.10.20140

  След големите наводнения в събота в центъра на Хасково сериозно количество опасни горива от близката бензиностанция и училище са се разлели върху зеленчуците, продавани на пазара в града.

 • БАБХ - Солидна глоба отнася бургаска фирма за фалшив оцетКулинарни Новини

  Солидна глоба отнася бургаска фирма за фалшив оцет

  22.10.20140

  Бургаската фирма Нег груп ООД, която е продала 14 300 бутилки с фалшив оцет за пазара, ще бъде глобена със солидна сума, заявяват от Българската агенция по безопасност на храните.

 • БАБХ - Ще глобяват хотели заради фалшиво сирене и млякоКулинарни Новини

  Ще глобяват хотели заради фалшиво сирене и мляко

  21.10.20140

  От Българската агенция по безопасност на храните подемат нова серия от проверки по продуктите, които се предлагат на базата all inclusive. С изключителна прецизност ще бъдат следени млечните продукти.

 • БАБХ - Разкриха марките на фалшивия оцетКулинарни Новини

  Разкриха марките на фалшивия оцет

  20.10.20140

  Преди няколко седмици експерта проверка на БАБХ доказа, че някои производители на оцет ни мамят, като ни предлагат синтетична и опасна киселина. Вече е ясно кои са тези фирми.

 • БАБХ - Новите етикети на храните тревожат производителиКулинарни Новини

  Новите етикети на храните тревожат производители

  19.10.20140

  След като след около два месеца, в сила ще влезе новото законодателство за етикетите върху храните, някои от производителите се притесняват дали ще могат да спазят изискванията на Европейската комисия.

 • БАБХ - Вредни храни в училищните лавки откриха при проверкиКулинарни Новини

  Вредни храни в училищните лавки откриха при проверки

  29.09.20140

  Сандвичи с изтекъл срок на годност, храни, съдържащи опасни Е-та, подобрители и ароматизатори бяха открити при две изненадващи проверки на БАБХ в пловдивски училища.

 • БАБХ - Иззеха 56 кг телешко месо в КукленКулинарни Новини

  Иззеха 56 кг телешко месо в Куклен

  18.09.20140

  Обектът е бил проверен съвместно със служители на Икономическа полиция в началото на този месец. Откритото месо е конфискувано, за да бъде унищожено в екарисаж.

 • БАБХ - Фалшив оцет на пазара съсипва туршиятаКулинарни Новини

  Фалшив оцет на пазара съсипва туршията

  09.09.20140

  От Българската агенция по безопасност на храните предупреждават, че на пазара има фалшив оцет, които може да превърне туршията ви в зеленчукова супа. Цената му е по-ниска от тази на истинския оцет.

 • БАБХ - Пържолата вече ще върви с историята на животнотоКулинарни Новини

  Пържолата вече ще върви с историята на животното

  05.09.20140

  От 13 декември тази година ресторантите, кетъринг фирмите и доставките по домовете ще са задължени да представят пълна информация за предлаганото месо в менютата им.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема БАБХ. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. БАБХ, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.