четвъртък, 31 юли
Спипаха над 100 кг съмнително пилешко месо
Кулинарни Новини

Спипаха над 100 кг съмнително пилешко месо

0

Над 100 килограма съмнително пилешко месо заедно с различни сосове беше заловено от инспекторите на Българската агенция по безопасност на храните при последните проверки.

1

БАБХ

Преглед на статиите касаещи БАБХ. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните материали, класации и съвети касаещи БАБХ.
 • БАБХ - Варена царевица натрови 28 душиКулинарни Новини

  Варена царевица натрови 28 души

  11.07.20140

  28 души са били приети в спешния център на град Карлово със симптоми на хранително натравяне, след като са консумирали варена царевица, продавана на уличен търговец.

 • БАБХ - Швейцария замрази вноса на свинско от БългарияКулинарни Новини

  Швейцария замрази вноса на свинско от България

  09.07.20140

  Швейцария обяви, че спира вноса на свинско месо от някои европейски страни, сред които и България, заради опасения, че нашенското месо е заразено с опасния африкански свински грип.

 • БАБХ - Конфискуваха пилешко със салмонела в магазини в ПловдивКулинарни Новини

  Конфискуваха пилешко със салмонела в магазини в Пловдив

  08.07.20140

  17 кашона със замразено пилешко месо, което е било внесено от Полша, бяха открити и конфискувани от Областната дирекция на Българската агенция по безопасност на храните (ОД на БАБХ) в Пловдив след сигнал.

 • БАБХ - НАП следи храни за данъчни измамиКулинарни Новини

  НАП следи храни за данъчни измами

  07.07.20140

  Служители от Националната агенция по приходите вече ще следят различните видове плодове, зеленчуци, месо и риба заради високия фискален риск, под който попадат стоките.

 • БАБХ - Кюфтета с червеи стреснаха служители на фирмаКулинарни Новини

  Кюфтета с червеи стреснаха служители на фирма

  07.06.20140

  Служители на бобовдолската фирма Енергоремонт са подали сигнал за кюфтета с червеи, което вдигна на крак инспекторите на Областната дирекция на БАБХ в Кюстендил.

 • БАБХ - Заразена храна е натровила децата в БанскоКулинарни Новини

  Заразена храна е натровила децата в Банско

  06.06.20140

  След направените изследвания бе доказано, че децата от 145-то училище в София са се натровили от храна, която е била заразена със стафилококи от служителите на хотела в Банско.

 • БАБХ - Ведомственият стол в парламента хлопна кепенциКулинарни Новини

  Ведомственият стол в парламента хлопна кепенци

  01.06.20140

  След скандалните разкрития на вестник Телеграф, от които стана ясно, че родните депутати обядват с изискани ястия на много ниски цени, бе решено ведомствения стол в парламента да се затвори

 • БАБХ - Плесенясала храна пълни масите по абитуриентските баловеКулинарни Новини

  Плесенясала храна пълни масите по абитуриентските балове

  24.05.20140

  Инспектори от Областната дирекция по безопасност на храните са открили близо 390 килограма храна с изтекъл срок на годност и дори плесенясала при проверки в два ресторанта в столицата.

 • БАБХ - Задържаха вносен пипер заради пестицидиКулинарни Новини

  Задържаха вносен пипер заради пестициди

  24.05.20140

  От Областната агенция по безопасност на храните в град Хасково са задържали 1340 килограма вносен сладък пипер от Турция заради наличието на пестицида difenthiuron.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема БАБХ. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. БАБХ, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.