понеделник, 1 септември
Експерти: Наливното мляко не е годно за консумация
Кулинарни Новини

Експерти: Наливното мляко не е годно за консумация

1

Млякото, което се продава в нерегламентирани обекти като багажник на кола например, не е годно за консумация заради високите нива на опасни микроорганизми в него.

1

БАБХ

Преглед на статиите касаещи БАБХ. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните материали, класации и съвети касаещи БАБХ.
 • БАБХ - Спестяват ни ГМО от родните етикетиКулинарни Новини

  Спестяват ни ГМО от родните етикети

  23.08.20140

  ГМО или така наречените генетично модифицирани организми представляват организми, чиито гени са умишлено променени от човек. Голяма част от хранителните продукти, предлагани на пазара в България в действителност сдържат ГМО.

 • БАБХ - Спипаха над 100 кг съмнително пилешко месоКулинарни Новини

  Спипаха над 100 кг съмнително пилешко месо

  22.07.20140

  Над 100 килограма съмнително пилешко месо заедно с различни сосове беше заловено от инспекторите на Българската агенция по безопасност на храните при последните проверки.

 • БАБХ - Варена царевица натрови 28 душиКулинарни Новини

  Варена царевица натрови 28 души

  11.07.20140

  28 души са били приети в спешния център на град Карлово със симптоми на хранително натравяне, след като са консумирали варена царевица, продавана на уличен търговец.

 • БАБХ - Швейцария замрази вноса на свинско от БългарияКулинарни Новини

  Швейцария замрази вноса на свинско от България

  09.07.20140

  Швейцария обяви, че спира вноса на свинско месо от някои европейски страни, сред които и България, заради опасения, че нашенското месо е заразено с опасния африкански свински грип.

 • БАБХ - Конфискуваха пилешко със салмонела в магазини в ПловдивКулинарни Новини

  Конфискуваха пилешко със салмонела в магазини в Пловдив

  08.07.20140

  17 кашона със замразено пилешко месо, което е било внесено от Полша, бяха открити и конфискувани от Областната дирекция на Българската агенция по безопасност на храните (ОД на БАБХ) в Пловдив след сигнал.

 • БАБХ - НАП следи храни за данъчни измамиКулинарни Новини

  НАП следи храни за данъчни измами

  07.07.20140

  Служители от Националната агенция по приходите вече ще следят различните видове плодове, зеленчуци, месо и риба заради високия фискален риск, под който попадат стоките.

 • БАБХ - Кюфтета с червеи стреснаха служители на фирмаКулинарни Новини

  Кюфтета с червеи стреснаха служители на фирма

  07.06.20140

  Служители на бобовдолската фирма Енергоремонт са подали сигнал за кюфтета с червеи, което вдигна на крак инспекторите на Областната дирекция на БАБХ в Кюстендил.

 • БАБХ - Заразена храна е натровила децата в БанскоКулинарни Новини

  Заразена храна е натровила децата в Банско

  06.06.20140

  След направените изследвания бе доказано, че децата от 145-то училище в София са се натровили от храна, която е била заразена със стафилококи от служителите на хотела в Банско.

 • БАБХ - Ведомственият стол в парламента хлопна кепенциКулинарни Новини

  Ведомственият стол в парламента хлопна кепенци

  01.06.20140

  След скандалните разкрития на вестник Телеграф, от които стана ясно, че родните депутати обядват с изискани ястия на много ниски цени, бе решено ведомствения стол в парламента да се затвори

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети на тема БАБХ. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. БАБХ, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.