четвъртък, 24 юли
Кимионът ни лекува от древността
Кое за какво е полезно

Кимионът ни лекува от древността

0

Кимионът е много полезен за бъбреците, черния дроб, помага за подобряване на храносмилането и при бронхиална астма. Срещу повръщане и гадене се пие чай от семена на кимион.

1

Бъбреци

Обзор на публикациите касаещи Бъбреци. Намерете онова, което искате да знаете. Приятно сърфиране из последно публикуваните материали, идеи и заръки отнасящи се за Бъбреци.
 • Бъбреци - Две безалкохолни на ден съсипват бъбрецитеКое за какво е полезно

  Две безалкохолни на ден съсипват бъбреците

  13.01.20141

  В проучването участие са взели над 8000 университетски служители. Резултатите показват, че след средно 2. 9 години 10. 7 на сто от хората, които пият по две или повече безалкохолни на ден ще развият протеинурия.

 • Бъбреци - Газираните напитки увреждат бъбрецитеКое за какво е полезно

  Газираните напитки увреждат бъбреците

  11.11.20130

  Данните на американски и японски учени показаха, че консумацията дори на малки количества от газираните напитки могат да се отразят негативно върху бъбреците.

 • Бъбреци - Бира за здрави бъбрециКое за какво е полезно

  Бира за здрави бъбреци

  29.09.20130

  Умерената консумация на бира предпазва от образуване на камъни в бъбреците и спомага за пречистването им. Ако обичате бира, без да прекалявате с употребата й, това ви гарантира здрави бъбреци.

 • Бъбреци - Пийте чая с мляко, но без захарКулинарни Съвети

  Пийте чая с мляко, но без захар

  13.01.20130

  Пиенето на чай с мляко помага на централната нервна система, на бъбреците и сърцето. По-полезно е да се смесва чай с мляко и дори с масло, отколкото със захар.

 • Бъбреци - Газираните напитки образуват камъни в бъбрецитеКое за какво е полезно

  Газираните напитки образуват камъни в бъбреците

  20.12.20110

  И друг път сме писали, че газираните напитки са вредни за здравето. Газираните напитки образуват камъни в бъбреците. Газираните напитки разрушават калция в костната система.

 • Бъбреци - Лошото хранене и застояване образуват камъни в бъбрецитеКулинарни Съвети

  Лошото хранене и застояване образуват камъни в бъбреците

  27.11.20110

  Бъбречно-каменната болест е хронично заболяване. При него се образуват камъни в тъканта или кухините на бъбрека. Характерните симптоми са болка, кръв и наличие на камъни в урината.

 • Бъбреци - За какво е полезно какаото и кога да го избягвамеКое за какво е полезно

  За какво е полезно какаото и кога да го избягваме

  25.11.20110

  Калият в какаото има изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система. Какаото трябва да избягват и хората, които имат проблеми с бъбреците.

 • Бъбреци - Диета при проблеми с бъбрецитеХранене при проблеми

  Диета при проблеми с бъбреците

  22.11.20110

  Препоръчително е храната да се приготвя само чрез варене, печене и задушаване. Особено полезни за бъбреците са храните, богати на витамините С и А.

 • Бъбреци - Боровинките – полезни за зрението и кръвтаКое за какво е полезно

  Боровинките – полезни за зрението и кръвта

  27.10.20110

  Изследвания доказаха, че боровинките съдържат вещества, които значително подобряват остротата на зрението. Горският плод съдържа значително количество желязо, което има изключително благотворно влияние върху кръвообразуването.

Какво другите търсят

Статии и съвети на тема Бъбреци. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно интересни текстове. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция. Готвач.бг - национален портал за подбрани рецепти, здравословно хранене. Бъбреци, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.