четвъртък, 24 април
Витамин В6
Витамини

Витамин В6

1

Витамин В6 е известен още и като Пиридоксин. Той е част от В-комплексът и е водноразтворим витамин. Информация за витамин B6, ползи, дефицит и предозиране с витамин B6.

1

Витамин B Комплекс

Витамин B Комплекс - Обзор на публикациите касаещи Витамин B Комплекс. Намерете това, което искате да знаете относно Витамин B Комплекс. Приятно гледане на най-новите статии, класации и заръки касаещи Витамин B Комплекс.
 • Витамин B Комплекс - Витамин B2Витамини

  Витамин B2

  13.03.20140

  Витамин В2 е част от витамин В комплекс и е известен още като рибофлавин. Витамин В2 е важен за организма, защото участва активно в обмяна на мазнините, белтъците и въглехидратите.

 • Витамин B Комплекс - Витамин B10Витамини

  Витамин B10

  13.03.20140

  Витамин B10 (Парааминобензоена киселина) е водноразтворим витамин, важен за образуването на фолиева киселина. Синтезира се в тялото ни, но е нужно да си го набавяме и чрез храна. В10 спира побеляването на косата и прави кожата здрава.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети касаещи Витамин B Комплекс. Екипът на Готвач.бг се стреми да добавя често развлекателни статии на тема Витамин B Комплекс. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Витамин B Комплекс. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Витамин B Комплекс. Витамин B Комплекс, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.