четвъртък, 18 септември
Две токсични храни, които не трябва да ядем
Кое за какво е полезно

Две токсични храни, които не трябва да ядем

0

Много трябва да внимаваме, когато си купуваме привидно безопасни храни за консумация. Трябва да се знае, че от някой от тях не носят никакви ползи за здравето, а други са токсични заради съдържанието на опасни химикали.

1

Вредни Храни

Обзор на материалите касаещи Вредни Храни. Намерете това, което ви трябва. Разгледайте последно публикуваните теми, идеи и заръки на тема Вредни Храни.
 • Вредни Храни - Месото и тестените изделия са извор на токсиниКое за какво е полезно

  Месото и тестените изделия са извор на токсини

  14.09.20140

  Повечето храни повишават киселинността в стомаха. Най-рискови са месото, тестените изделия, рибата, чаят, кафето и захарта. За да се изчистим от токсините, е нужен прочистващ ден с плодове и зеленчуци.

 • Вредни Храни - Храненето определя качеството на съняКое за какво е полезно

  Храненето определя качеството на съня

  09.07.20140

  Има храни, които могат да помогнат на съня – това са череши, вишни, бадеми, спанак, топло мляко или чай от лайка и др. Има, разбира се, храни, които влияят зле на почивката ни – това са продуктите, в които има кофеин, пикантните храни.

 • Вредни Храни - Сиренето и месото ни вредят като пушенетоХранене при проблеми

  Сиренето и месото ни вредят като пушенето

  25.06.20142

  Протеините в животинските продукти всъщност подхранват туморите и спомагат за по-бързото остаряване на клетките в тялото. Препоръчва се консумацията на растителни протеини

 • Вредни Храни - Забраниха чипса и шоколада в британските училищаКулинарни Новини

  Забраниха чипса и шоколада в британските училища

  23.06.20140

  Във Великобритания бе въведена забрана за продажбата на чипс, снакс, бонбони, шоколад и газирани напитки в училищата. Разпореждането е дадено от Министерството на образованието.

 • Вредни Храни - Продуктите, които експертите по храни не ядатКое за какво е полезно

  Продуктите, които експертите по храни не ядат

  18.05.20140

  Наскоро проведена анкета разкри, че експертите в хранителната индустрия избягват някои продукти, рекламирани като здравословни, заради тяхната тъмна страна.

 • Вредни Храни - Родните пастети са пълни с отпадъци от кланицитеКулинарни Новини

  Родните пастети са пълни с отпадъци от кланиците

  29.04.20141

  Инспектори от Агенцията по безопасност на храните съобщават, че при проверки е установено, че пастетите по родния пазар изобилстват от животинки нокти, опашки, сухожилия и уши.

 • Вредни Храни - Българските деца продължават да затлъстяватКулинарни Новини

  Българските деца продължават да затлъстяват

  27.04.20140

  Според последните данни вече една трета от българските деца са с наднормено тегло. В менюто ни много рядко се включват риба и мляко, като за сметка на това с баничките се прекалява.

 • Вредни Храни - Лошото настроение ни кара да се тъпчем с вредна хранаЛюбопитно

  Лошото настроение ни кара да се тъпчем с вредна храна

  14.04.20140

  Проблемът с настроенията и смяната им е по-изострен при жените. Една жена в желание да се успокои е готова да загърби дългите дни на въздържане от някаква храна.

 • Вредни Храни - Учени: Кафе + цигара е много лоша комбинацияКое за какво е полезно

  Учени: Кафе + цигара е много лоша комбинация

  06.04.20140

  Кафе и цигара не бива да се комбинират, смятат френски специалисти. Заради вкуса на цигарата, човек не може да усети аромата и вкуса, който има кафето

Какво другите търсят

Материали и препоръки относно Вредни Храни. Готвач.бг се стреми да публикува постоянно различни текстове. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция. Готвач.бг - българският портал за подбрани рецепти, здравословно хранене. Вредни Храни, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.