четвъртък, 24 април
Учени: Кафе + цигара е много лоша комбинация
Кое за какво е полезно

Учени: Кафе + цигара е много лоша комбинация

0

Кафе и цигара не бива да се комбинират, смятат френски специалисти. Заради вкуса на цигарата, човек не може да усети аромата и вкуса, който има кафето

1

Вредни храни

Вредни храни - Списък на текстовете касаещи Вредни храни. Открийте онова, което търсите относно Вредни храни. Прегледай най-новите материали, класации и препоръки по темата Вредни храни.
 • Вредни храни - В България се предлага опасен за здравето лимецКулинарни Новини

  В България се предлага опасен за здравето лимец

  03.04.20140

  Председателката на браншовия съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева предупреди, че псевдолечители в страната ни предлагат опасен лимец от района на Чернобил.

 • Вредни храни - Сладкото е убиец на младосттаКое за какво е полезно

  Сладкото е убиец на младостта

  08.03.20140

  Ако сте пристрастени към сладкото, това ще отнеме години от младостта ви, защото тялото ви не е способно да преработи огромното количество захар. Кортизолът и яденето на крак.

 • Вредни храни - Продуктите убийци на усмивката и зъбитеКое за какво е полезно

  Продуктите убийци на усмивката и зъбите

  09.02.20140

  Някои продукти разрушават емайла на зъбите и влияят отрицателно на цялата уста. Сред тях спортните напитки, виното, хапчетата за отслабване, кафето, чая и цитрусите.

 • Вредни храни - Червените боровинки убиват вредните мазниниКое за какво е полезно

  Червените боровинки убиват вредните мазнини

  27.01.20140

  Червената боровинка неутрализира мазнините, които се съдържат във вредните храни.

 • Вредни храни - Най-вредните храни за вашето детеКое за какво е полезно

  Най-вредните храни за вашето дете

  04.01.20140

  Има храни, които се отразяват зле на здравето на децата. Те са особено опасни, ако хлапето ви ги консумира редовно, тъй като детският организъм тепърва трябва да се развива.

 • Вредни храни - Фаст фууд убива мозъка ни бавноКое за какво е полезно

  Фаст фууд убива мозъка ни бавно

  03.01.20140

  Фастфууд оглавява класацията за най-нездравословни храни. Ново изследване, проведено в университета на австралийския щат Южен Уелс доказва поредната вреда, която тази храна нанася, а именно - влияе отрицателно върху работата на мозъка.

 • Вредни храни - Забравете хляба от пшеница - яжте просо и лимецКулинарни Новини

  Забравете хляба от пшеница - яжте просо и лимец

  20.12.20130

  Шокиращо една от изконните храни на българина – хлябът, може да се окаже, че е новата бавна отрова, която ни разболява и убива. През последните 70 години всички зърнени култури се хибридизират и генно модифицират.

 • Вредни храни - Защо колбасите могат да ни докарат рак?Кое за какво е полезно

  Защо колбасите могат да ни докарат рак?

  30.11.20130

  Колбасите и най-вече пушеното месо са изключително канцерогенни, поради което и изключително опасни за здравето. При хора, склонни да ядат животински храни, рискът от развитие на някои видове рак е три пъти по-висок

 • Вредни храни - Храни, които повишават холестеролаХранене при проблеми

  Храни, които повишават холестерола

  12.11.20130

  Причините за високия холестерол могат да са генетични или да са свързани с нездравословен начин на живот. Липсата на физическа активност също допринася са високите нива на холестерола. Кои са противопоказните храни при висок холестерол?

Какво другите търсят

Теми и заръки касаещи Вредни храни. Готвач.бг се грижи да въвежда често разнообразни статии на тема Вредни храни. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Вредни храни. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Вредни храни. Вредни храни, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.