Класически сосове за дивеч

Класически сосове за дивеч

0

Сосовете за дивеч обогатяват вкуса на месото и го правят по-ароматно и приятно. Сред класическите сосове е червеният сос. Необходими продукти: 750 грама телешки кокали, 25 милилитра зехтин, 50 грама пшеничено...

1

Готвене на Дивеч

Търсиш информация за Готвене на Дивеч? Разгледай последните ни публикации и статии за Готвене на Дивеч.
Кулинарна обработка на дивеч

Кулинарна обработка на дивеч

Преди да стигне до трапезата, месото от дивеч преминава през няколко различни етапа на обработка, като голяма част от тях са предварителни. Преди да стигне месото от дивеч до топлинна обработка, то се подлага на...

Японски методи за готвене

Японски методи за готвене

Има изобилие от възможности за експерименти в японската кухня. За разлика от познатите ни готварски книги японските подчертават методите на готвене, а не рецепти; техники, а не съставки. Някои от основните методи за...

Вкусни рецепти за печен дивеч

Вкусни рецепти за печен дивеч

Печеният дивеч е много вкусен и е любим на почитателите на ловджийската кухня и на гурме-специалитетите. Един от известните ловджийски специалитети в любимата ни италианска кухня е асорти от различни видове дивеч...

Как правилно да печем дивеч

Как правилно да печем дивеч

напълнят, а по-едрият дивеч се нарязва на парчета и тогава се накисва. След като дивечът е престоял едно денонощие, той се изважда от маринатата и се отцежда. Не бива да се забравя, че дивечовото месо е много по-сухо...

Здравословно готвене на пара

Здравословно готвене на пара

се по-бързо от останалите термични обработки и изразходват по-малко енергия. Въпреки гореизброените предимства, се намират скептици, според които този начин на готвене прави ястията блудкави и безвкусни. Дали това е така...

Готвене в йенско стъкло

Готвене в йенско стъкло

стъкло не поема миризмата на храната, дори в него да готвите риба, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско стъкло могат да се сервират направо в съда, в който са приготвени, и...

Нисковъглехидратно готвене с тиква

Нисковъглехидратно готвене с тиква

. Тиквените семки са заредени с минерали, имат анти-възпалителен ефект и могат да предпазят от рак на простата и остеопороза. Четвърт чаша има около 5 г ефективни въглехидрати и 1.5 г фибри. Избор За готвене...

Тънкости при готвенето на дивеч

Тънкости при готвенето на дивеч

Когато се готви дивеч, трябва да се спазват някои тънкости. Когато се готви див заек, за предпочитане е този, който е живял в планински места, пред този, който е живял в ниски местности. Най-вкусен е дивият заек...

Тънкости за готвене в гювеч

Тънкости за готвене в гювеч

следващото ви готвене в гювеча всичката химия ще бъде в ястието ви. За да го измиете използвайте гореща вода и твърда четка, ако първият ви опит е неуспешен оставете гювеча за една нощ пълен с вода и сода бикарбонат в...

Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!

Готвене в съдомиялна: Мисия възможна!

. Подходът за приготвяне на храни в миялната машина се състои в ефективното използване на топлината. Методът съчетава миене и готвене, което го превръща в екологичен и доста икономичен. Единственото условие при приготвянето...

Съвети за готвене на пара

Съвети за готвене на пара

има три кошнички, се препоръчва третата да се използва предимно за размразяване на храна, тъй като при гответе в двете долни кошнички няма да има достатъчно топлина и за най-горната. Уредът за готвене на пара е много...