сряда, 1 юни
Джинджифил - какви са вредите от неправилното му използване
Кое за какво е полезно

Джинджифил - какви са вредите от неправилното му използване

0

Джинджифилът е сред най-старите растения, познати на човечеството. Първите данни за употребата му в кулинарията и медицината датират отпреди 5000 години.

1

Джинджифил

Обзор на статиите касаещи Джинджифил. Научете онова, което искате да знаете. Прегледай най-четените авторски публикации, класации и заръки по темата Джинджифил.
 • Джинджифил - Подправки за красотаКое за какво е полезно

  Подправки за красота

  29.05.20160

  Подправките притежават определени вещества и свойства, които се използват не само в кулинарията, но и в козметиката. Най-често използваните от нас подправки могат да ни помогнат и за отличен и сияен външен вид.

 • Джинджифил - Десет билки ще ви спасят от хърканетоХранене при проблеми

  Десет билки ще ви спасят от хъркането

  04.05.20160

  Жасминът има естественото свойство да разгражда слузта и храчките, което помага не само за по-лесното дишане, но и за спане без издаване на хъркащи звуци.

 • Джинджифил - Най-лечебните рецепти с джинджифилХранене при проблеми

  Най-лечебните рецепти с джинджифил

  28.03.20160

  Въпреки лютивия си вкус пресният корен е предпочитан за лечение на грип, настинки, намалява нивата на вредния холестирол и предпазва от образуването на тромби

 • Джинджифил - Най-добрите храни за махмурлукХранене при проблеми

  Най-добрите храни за махмурлук

  25.01.20160

  Дори на най-големите въздържатели им се е налагало да обърнат поне една чашка на някой повод. Почитателите на спиртните напитки пък до болка познават неприятното чувство на сутринта след запой. Храни при махмурлук

 • Джинджифил - Храните, с които ще облекчите всяка болкаХранене при проблеми

  Храните, с които ще облекчите всяка болка

  09.01.20160

  Доказано е, че редица храни съдържат противовъзпалителни съставки, които могат по естествен път да намалят болката, подуването или отока.

 • Джинджифил - Джинджифилът е лекарство от природатаКое за какво е полезно

  Джинджифилът е лекарство от природата

  15.11.20150

  Джинджифилът не е само подправка, той е и лекарство, създадено от природата. Джинджифилът помага при много здравословни проблеми.

 • Джинджифил - Пет подправки за млади готвачкиКулинарни Съвети

  Пет подправки за млади готвачки

  06.11.20150

  Пет подправки превръщат всяко ястие в истинска наслада за небцето. Това са черният пипер, червеният пипер, риганът, босилекът и джинджифилът.

 • Джинджифил - Джинджифилът в японската кухняКулинарни Съвети

  Джинджифилът в японската кухня

  20.07.20150

  Когато заговорим за Страната на изгряващото слънце и нейната кулинария, ще стигнем до извода, че има някои съставки като уасабито например, без които японската кухня не би била това, което е.

 • Джинджифил - Здравословни ползи от джинджифилКое за какво е полезно

  Здравословни ползи от джинджифил

  01.01.20150

  Чаят от корена е много полезен при респираторни проблеми. Облекчава кашлицата и симптомите, свързани с простудните заболявания. Богат на антиоксиданти, той укрепва имунната система на човека

 • Джинджифил - Как се консумира джинджифилКулинарни Съвети

  Как се консумира джинджифил

  26.09.20141

  Джинджифилът е изключително популярен в азиатската кухня – там най-често се настъргва или нарязва, след което се накисва за кратко във вода и се слага към гозбата почти накрая.

 • Джинджифил - Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъмХранене при проблеми

  Кайенски пипер за сърце и бърз метаболизъм

  25.07.20140

  И след като стана дума за пикантни подправки, трябва да споменем и семена от синап, чесън, кайенски пипер, които помагат на работата на храносмилателния процес, като ускоряват метаболизма.

Избрани

Популярно по Темата

 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Теми и съвети касаещи Джинджифил. Готвач.бг се грижи да добавя постоянно разнообразни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Джинджифил, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.