сряда, 23 април
Диета Даш
Диета при проблеми

Диета Даш

0

Диетата Даш не се прилага с цел редуциране на теглото, въпреки че носи и този резултат. Тя се прилага главно с цел намаляване на стойностите на кръвно налягане.

1

Диета при хипертония

Диета при хипертония - Преглед на темите касаещи Диета при хипертония. Научете всичко, което ви трябва за Диета при хипертония. Приятно сърфиране из най-новите материали, класации и съвети по темата Диета при хипертония.
  • Диета при хипертония - Хранене при хипертонияХранене при проблеми

    Хранене при хипертония

    20.03.20120

    При високо кръвно налягане трябва да се изключат от менюто и дори да се ограничи консумацията на продукти, които повишават кръвното налягане. Напълно трябва да се спре консумацията на продукти с кофеин.

Какво другите търсят

Теми и препоръки на тема Диета при хипертония. Готвач.бг се старае да публикува редовно интересни статии на тема Диета при хипертония. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика Диета при хипертония. Готвач.бг - твоят сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене и Диета при хипертония. Диета при хипертония, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.