неделя, 1 март
Суджук
Меса и Колбаси

Суджук

0

Суджукът е деликатес от кълцано месо, характерен за българската национална кухня. Суджук се приготвя от говеждо и свинско месо, а понякога и смес от двете. Суджукът се прави с характерни за района подправки.

1

Домашни суджуци

Обзор на статиите и темите касаещи Домашни суджуци. Научете онова, което търсите. Прегледай най-четените материали, класации и заръки касаещи Домашни суджуци.
 • Домашни суджуци - Как да съхраняваме суджук и други мезетаКулинарни Съвети

  Как да съхраняваме суджук и други мезета

  03.04.20130

  Суджукът и луканките се съхраняват над 4-5 месеца, ако се спазват условията за съхранение. Сушените месни деликатеси трябва да се съхраняват в помещение с минимално количество влага.

 • Домашни суджуци - Да си направим домашен суджукКакво да сготвя

  Да си направим домашен суджук

  26.02.20131

  Домашният суджук не може да се сравни по вкус и аромат с готовите, които се продават в магазините. Ако искате да опитате вкуса на истинския домашен суджук, направете си го сами вкъщи.

 • Домашни суджуци - Приготвяне на домашни колбасиКулинарни Съвети

  Приготвяне на домашни колбаси

  14.02.20130

  Колбасите постигат това чрез различните начини на обработка – осоляване, опушване, варене и сушене, но и с допълнителните съставки, които се прибавят – подправки, сушени плодове, зеленчуци и ядки.

 • Домашни суджуци - Как се прави домашен суджук и луканкаКулинарни Съвети

  Как се прави домашен суджук и луканка

  29.01.20134

  Освен месото нужна са ви и подправки черен пипер, кимион, сол. Тяхната пропорция е в зависимост от вкуса. Най-добре би било да бъдат равни количества кимион и черен пипер, за да не превъзхожда някоя от подправките като вкус.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки на тема Домашни суджуци. Готвач.бг се грижи да въвежда редовно развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Домашни суджуци, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.