Да помогнем на Мишо да проходи
Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо
Какво да сготвя

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

0

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. Предлагаме ви рецепта за за свински суджук с чубрица и свински суджук с чесън.

1

Домашни суджуци

Обзор на статиите и темите касаещи Домашни суджуци. Научете онова, което търсите. Прегледай най-четените материали, класации и заръки касаещи Домашни суджуци.
  • Домашни суджуци - Три идеи как да си направим невероятни домашни суджуциКакво да сготвя

    Три идеи как да си направим невероятни домашни суджуци

    12.03.20161

    Суджуците са сред най-любимите български деликатеси. Наред с надениците, кървавиците, бахура, те присъстват редовно на българската трапеза.

  • Домашни суджуци - Как да съхраняваме домашен суджук и кървавицаКулинарни Съвети

    Как да съхраняваме домашен суджук и кървавица

    05.03.20150

    При приготвянето и съхранението на суджуци, кървавици и изобщо меса в домашни условия трябва да се спазват редица правила. Това се налага от факта, че домашно приготвеното месо няма дълъг период на годност, като това от магазина.

  • Домашни суджуци - СуджукМеса и Колбаси

    Суджук

    24.02.20140

    Суджукът е деликатес от кълцано месо, характерен за българската национална кухня. Суджук се приготвя от говеждо и свинско месо, а понякога и смес от двете. Суджукът се прави с характерни за района подправки.

  • Домашни суджуци - Как да съхраняваме суджук и други мезетаКулинарни Съвети

    Как да съхраняваме суджук и други мезета

    03.04.20130

    Суджукът и луканките се съхраняват над 4-5 месеца, ако се спазват условията за съхранение. Сушените месни деликатеси трябва да се съхраняват в помещение с минимално количество влага.

  • Домашни суджуци - Да си направим домашен суджукКакво да сготвя

    Да си направим домашен суджук

    26.02.20135

    Домашният суджук не може да се сравни по вкус и аромат с готовите, които се продават в магазините. Ако искате да опитате вкуса на истинския домашен суджук, направете си го сами вкъщи.

  • Домашни суджуци - Приготвяне на домашни колбасиКулинарни Съвети

    Приготвяне на домашни колбаси

    14.02.20130

    Колбасите постигат това чрез различните начини на обработка – осоляване, опушване, варене и сушене, но и с допълнителните съставки, които се прибавят – подправки, сушени плодове, зеленчуци и ядки.

  • Домашни суджуци - Как се прави домашен суджук и луканкаКулинарни Съвети

    Как се прави домашен суджук и луканка

    29.01.20134

    Освен месото нужна са ви и подправки черен пипер, кимион, сол. Тяхната пропорция е в зависимост от вкуса. Най-добре би било да бъдат равни количества кимион и черен пипер, за да не превъзхожда някоя от подправките като вкус.

Избрани

Популярно по Темата

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки на тема Домашни суджуци. Готвач.бг се грижи да въвежда редовно развлекателни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Домашни суджуци, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.