петък, 25 април
Британците претендират, че изобретили шампанското
Кулинарни Съвети

Британците претендират, че изобретили шампанското

0

Почитателите на шампанското досега знаеха, че пенливата течност е изобретена от френския монах Дом Периньон. Не боли така обаче. Неизвестен британски доктор от 16 век бил бащата на шампанското.

1

Дом Периньон

Дом Периньон - Обзор на статиите и темите касаещи Дом Периньон. Намерете това, което търсите за Дом Периньон. Разгледайте последно публикуваните авторски публикации, идеи и заръки на тема Дом Периньон.
  • Дом Периньон - Шампанското било обявено за прокълнатоЛюбопитно

    Шампанското било обявено за прокълнато

    01.01.20100

    Шампанското е било известно като прокълнато вино, защото имало мехурчета, а бъчвите, в които ферментирало, се взривявали. Монахът Дом Периньон укротил мехурчетата, като разлял напитката в бутилки.

Какво другите търсят

Материали и заръки на тема Дом Периньон. Екипът на Готвач.бг се стреми да въвежда постоянно различни текстове за Дом Периньон. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция Дом Периньон. Готвач.бг - българският портал за подбрани рецепти, здравословно хранене и Дом Периньон. Дом Периньон, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.