събота, 19 април
Хранене при болна жлъчка
Диета при проблеми

Хранене при болна жлъчка

1

Когато установите, че имате болна жлъчка, все още имате възможност да избегнете оперативна намеса. Наличието на проблеми и камъни в жлъчката невинаги налага подобен тип лечение, освен ако стените й вече не са възпалени.

1

Жлъчка

Жлъчка - Обзор на статиите и темите касаещи Жлъчка. Научете онова, което искате да знаете за Жлъчка. Приятно сърфиране из последно публикуваните теми, идеи и заръки отнасящи се за Жлъчка.
Жлъчка - Разрешени храни при жлъчна кризаХранене при проблеми

Разрешени храни при жлъчна криза

13.09.20121

Режимът на хранене при болна жлъчка е задължителен – без значение дали имате проблем или вече е отстранена. Някои групи хранителни продукти трябва да се отстранят от менюто ви.

Жлъчка - Пийте кафе против камъни в жлъчкатаКулинарни Съвети

Пийте кафе против камъни в жлъчката

13.10.20110

Редовните консуматори на ободряващата напитка е по-малко вероятно да страдат от камъни в жлъчния мехур, болестта на Паркинсон, чернодробни болести и диабет тип 2.

Какво другите търсят

Статии и съвети на тема Жлъчка. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно интересни текстове за Жлъчка. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция Жлъчка. Готвач.бг - национален портал за подбрани рецепти, здравословно хранене и Жлъчка. Жлъчка, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.