петък, 18 април
Как се приготвя класически жулиен
Кулинарни Съвети

Как се приготвя класически жулиен

0

Жулиен е наименование на вкусно ястие от месо и гъби, а също така и на техника за нарязване на тънки ивици на зеленчуци, месо и плодове. Класическият жулиен се прави с пилешко месо и гъби.

1

Жулиен

Жулиен - Преглед на публикациите за Жулиен. Намерете всичко, което търсите относно Жулиен. Приятно гледане на най-актуалните материали, класации и съвети касаещи Жулиен.
  • Жулиен - Жулиен и карпачо правят ястието вкусно
    Кулинарни Съвети

    Жулиен и карпачо правят ястието вкусно

    20.09.20101

    Методът за нарязване на продуктите е много важен за вкуса на всяко ястие. Сред най-известните начини на рязани е карпачо, жулиен и бренуаз. Те са подходящи за задушено месо и зеленчуци.

Какво другите търсят

Полезна информация и препоръки относно Жулиен. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали на тема Жулиен. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика Жулиен. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене и Жулиен. Жулиен, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.