Замразяване на чушки

Замразяване на чушки

0

Червеният и жълтият цвят на пиперките всъщност е съвкупност от пигменти-антиоксиданти. Освен че ни пазят от старостта, те съдържат още калий, калций, магнезий, фосфор и желязо. Именно заради това тяхната...

1

Замразяване на грозде

Търсиш информация за Замразяване на грозде? Разгледай последните ни публикации и статии за Замразяване на грозде.
Грозде

Грозде

Грозде се наричат семената на растения от рода Vitis, известни на български като лози. От ботаническа страна гроздето се причислява към плодовете тип ягода. Гроздето е с малки кръгли или овални плодове, с полу...

Как да замразяваме царевица?

Как да замразяваме царевица?

при замразяването. Много подходяща за замразяване е сладката царевица. Като купите царевица в сезона, в който се продава евтино, ще спестите доста средства след това и ще можете дълго време да се насладите на вкуса й...

Замразяване и съхранение на бамя

Замразяване и съхранение на бамя

Ви. И в двата случая е добре бамята да бъде обработена не по-късно от 24 часа след като бъде набрана. Ето как да процедирате в тези две ситуации: Замразяване на бамя След като сте се снабдили с бамята трябва да...

Замразяване и размразяване на тесто

Замразяване и размразяване на тесто

1

Понякога се случва да замесите повече тесто, отколкото ви е било необходимо, за да опечете кекс или питка или друг вид печиво. За да не печете огромни количества, е по-добре да замразите тестото, за да го използвате...

Запазете зеленчуците и подправките свежи чрез замразяване

Запазете зеленчуците и подправките свежи чрез замразяване

почистете от частите, които не се ядат, и от наранените места. Преди замразяване някои зеленчуци трябва да се бланшират. Добре е да се съхраняват в найлонови пликчета на подходящи за готвене дози, за да не се...

Замразяване на месо и колбаси във фризер

Замразяване на месо и колбаси във фризер

1

Всички видове месо и колбаси са подходящи за замразяване. Начините не се различават особено. Обединяващо е изискването да не са много тлъсти, а ако е прясно заклано, месото трябва да се окачи за няколко дни на хладно...

Основни правила при замразяване на риба

Основни правила при замразяване на риба

1

, че подходяща за замразяване е само прясно уловената риба. Рибата, купена от магазина, не е достатъчно свежа. Тя трябва да се консумира веднага, но не и да се поставя във фризер или камера. Подготовката за замразяване...

Предложения за супи, подходящи за замразяване

Предложения за супи, подходящи за замразяване

супата се доварява. Замразяване: Добре охладената супа се налива в подходящ съд, опакова се и се замразява. Размразяване: Супата се прехвърля в тенджера и се затопля на умерен огън. Застройва се с 1-2 яйца и 1...

Съвети за замразяване и съхранение на миди

Съвети за замразяване и съхранение на миди

случаи това се оказва невъзможно. Поради тази причина ще ви дадем някои съвети как да съхранявате миди чрез замразяване и консервиране: Съхраняване на миди в хладилник Като цяло е най-добре да консумирате...

Няколко трика при замразяване на храна

Няколко трика при замразяване на храна

каквото ви хрумне за през зимата. - Преди замразяване непременно разделете продуктите на части, които смятате, че са ви достатъчни за едно приготвяне. - Това е нужно, тъй като никога не трябва да замразявате повторно...

Какво трябва да знаем за дълбокото замразяване

Какво трябва да знаем за дълбокото замразяване

Дълбокото замразяване е иновация, която облекчава голяма част от хората. Готвенето на домашно приготвена вечеря след уморителен ден е трудоемко за всяка жена. Това задължение се отменя от наличието на така удобните...