Замразяване на чушки

Замразяване на чушки

0

Червеният и жълтият цвят на пиперките всъщност е съвкупност от пигменти-антиоксиданти. Освен че ни пазят от старостта, те съдържат още калий, калций, магнезий, фосфор и желязо. Именно заради това тяхната...

1

Замразяване на тиквички

Търсиш информация за Замразяване на тиквички? Разгледай последните ни публикации и статии за Замразяване на тиквички.
Как да замразяваме царевица?

Как да замразяваме царевица?

при замразяването. Много подходяща за замразяване е сладката царевица. Като купите царевица в сезона, в който се продава евтино, ще спестите доста средства след това и ще можете дълго време да се насладите на вкуса й...

Замразяване и размразяване на тесто

Замразяване и размразяване на тесто

1

Понякога се случва да замесите повече тесто, отколкото ви е било необходимо, за да опечете кекс или питка или друг вид печиво. За да не печете огромни количества, е по-добре да замразите тестото, за да го използвате...

Замразяване и съхранение на бамя

Замразяване и съхранение на бамя

Ви. И в двата случая е добре бамята да бъде обработена не по-късно от 24 часа след като бъде набрана. Ето как да процедирате в тези две ситуации: Замразяване на бамя След като сте се снабдили с бамята трябва да...

Предложения за супи, подходящи за замразяване

Предложения за супи, подходящи за замразяване

супата се доварява. Замразяване: Добре охладената супа се налива в подходящ съд, опакова се и се замразява. Размразяване: Супата се прехвърля в тенджера и се затопля на умерен огън. Застройва се с 1-2 яйца и 1...

Основни правила при замразяване на риба

Основни правила при замразяване на риба

1

, че подходяща за замразяване е само прясно уловената риба. Рибата, купена от магазина, не е достатъчно свежа. Тя трябва да се консумира веднага, но не и да се поставя във фризер или камера. Подготовката за замразяване...

Замразяване на месо и колбаси във фризер

Замразяване на месо и колбаси във фризер

1

Всички видове месо и колбаси са подходящи за замразяване. Начините не се различават особено. Обединяващо е изискването да не са много тлъсти, а ако е прясно заклано, месото трябва да се окачи за няколко дни на хладно...

Съвети за замразяване и съхранение на миди

Съвети за замразяване и съхранение на миди

случаи това се оказва невъзможно. Поради тази причина ще ви дадем някои съвети как да съхранявате миди чрез замразяване и консервиране: Съхраняване на миди в хладилник Като цяло е най-добре да консумирате...

Запазете зеленчуците и подправките свежи чрез замразяване

Запазете зеленчуците и подправките свежи чрез замразяване

почистете от частите, които не се ядат, и от наранените места. Преди замразяване някои зеленчуци трябва да се бланшират. Добре е да се съхраняват в найлонови пликчета на подходящи за готвене дози, за да не се...

Тиквички

Тиквички

4

тиквички Необходими продукти: 4 средни тиквички, около 1.5 кг, 1 ч.ч. ориз, 2-3 скилидки чeсън, 1 морков, 1 домат, 1 чушка, 500 гр кайма, няколко стръка копър, 1 с.л. олио. Нарежете всяка тиквичка на 3 части и...

Внимателно избирайте опаковките за замразяване във фризера!

Внимателно избирайте опаковките за замразяване във фризера!

изсъхнат хранителните ви продукти под натиска на ниската температура. Вземете под внимание следните фактори, когато тръгнете да избирате опаковки за замразяване: 1. Ако видите написан знака „LE” или символите...

Практични съвети за опаковане преди замразяване

Практични съвети за опаковане преди замразяване

Текстът съдържа полезна информация и практични съвети за опаковане на продуктите, преди замразяване. Големите парчета месо, големите сладкиши, обемистите продукти с неправилна форма се опаковат в полиетиленово...