Захарин

Захарин

0

. Захаринът спада към групата на т/нар. силни подсладители, като е 300 пъти по-сладък от захарта (захароза) и приблизително 2 пъти по-сладък от аспартам и ацесулфам К. Една кутийка захарин или пък някои от другите...

1

Захарни продукти

Търсиш информация за Захарни продукти? Разгледай последните ни публикации и статии за Захарни продукти.
Захарна палма

Захарна палма

 

. Жителите на Бенгал широко употребяват тези плодове в кулинарията, влагайки ги в различни сладкиши. Състав на захарна палма Плодовете на захарната палма имат богат хранителен състав. Те са източник на минерали. В...

Захарно цвекло

Захарно цвекло

 

захар за зоните с умерен климат. Като цяло производството на захарно цвекло в цял свят е около 18, 5 милиона акра (средно за 1966-67 г.). Култивираното цвекло се смята, че произхожда от Средиземноморските райони на...

Захарна тръстика

Захарна тръстика

 

тръстика основно се отглежда като суровина за производството на захар, но в сега вече не е основния продукт за получаване на захар. Ромът е един от най-известните продукти на захарната тръстика. Нежните части на...

Млечни продукти

Млечни продукти

 

животински продукт, никой не може да отрече, че то е биологична течност, благодарение на която се развива животът. Млечните продукти включват в себе си млечни напитки, меки, твърди и миризливи сирена, както и кисело мляко...

Замразените продукти

Замразените продукти

 

възможно най-дълъг. Веднъж размразени, замразените продукти не трябва да се замразяват отново. Замразявайте продуктите на малки порции, за да не остават неизползвани. Имайте предвид, че замразените зеленчуци се...

Как се прави захарно тесто

Как се прави захарно тесто

5 

да блеснете с кулинарни умения пред вашето семейство или гости. Тук ще ви предложим една лесна и бърза рецепта за приготвяне на захарно тесто. Необходими ви са следните продукти: Около 1 кг. брашно, 200 гр...