Захарин

Захарин

0

. Захаринът спада към групата на т/нар. силни подсладители, като е 300 пъти по-сладък от захарта (захароза) и приблизително 2 пъти по-сладък от аспартам и ацесулфам К. Една кутийка захарин или пък някои от другите...

1

Захарни продукти

Търсиш информация за Захарни продукти? Разгледай последните ни публикации и статии за Захарни продукти.
Захарна палма

Захарна палма

. Жителите на Бенгал широко употребяват тези плодове в кулинарията, влагайки ги в различни сладкиши. Състав на захарна палма Плодовете на захарната палма имат богат хранителен състав. Те са източник на минерали. В...

Захарно цвекло

Захарно цвекло

захар за зоните с умерен климат. Като цяло производството на захарно цвекло в цял свят е около 18, 5 милиона акра (средно за 1966-67 г.). Култивираното цвекло се смята, че произхожда от Средиземноморските райони на...

Захарна тръстика

Захарна тръстика

тръстика основно се отглежда като суровина за производството на захар, но в сега вече не е основния продукт за получаване на захар. Ромът е един от най-известните продукти на захарната тръстика. Нежните части на...

Млечни продукти

Млечни продукти

животински продукт, никой не може да отрече, че то е биологична течност, благодарение на която се развива животът. Млечните продукти включват в себе си млечни напитки, меки, твърди и миризливи сирена, както и кисело мляко...

Замразените продукти

Замразените продукти

възможно най-дълъг. Веднъж размразени, замразените продукти не трябва да се замразяват отново. Замразявайте продуктите на малки порции, за да не остават неизползвани. Имайте предвид, че замразените зеленчуци се...