вторник, 3 март
В кои страни се хранят най-здравословно
Любопитно

В кои страни се хранят най-здравословно

0

Ново изследване отчете кои са страните, където консумацията на плодове и зеленчуци е най-висока, както и кои държави по света най-често посягат от храните от веригите за бързо хранене.

1

Здравословно хранене

Списък на публикациите и темите за Здравословно хранене. Научете онова, което търсите. Приятно гледане на любимите теми, идеи и препоръки касаещи Здравословно хранене.
 • Здравословно хранене - Лимецът е първата пшеница на човечествотоКое за какво е полезно

  Лимецът е първата пшеница на човечеството

  07.02.20150

  Глутенът в лимеца е в много ниски стойности, което го прави алтернатива за хранене при хора с непоносимост към него (Цьолиакия). Заради много ползи, които носи за организма, лимецът се смята и за най-полезното.

 • Здравословно хранене - Нездравословно закусват 43 процента от британцитеКое за какво е полезно

  Нездравословно закусват 43 процента от британците

  29.01.20151

  Изглежда британските родители не са особено загрижени за здравето на своите отрочета – според изследването 20 на сто от 2000 родители, много често позволяват на децата си на закуска да ядат сладкиши, между които е и шоколадът.

 • Здравословно хранене - Как храната да не ни разболее?Хранене при проблеми

  Как храната да не ни разболее?

  18.01.20150

  Как да разберем дали имаме слаб имунитет? Ако често ви се появяват херпеси или пък боледувате от простудни заболявания много пъти за кратък период (около 4 до 6 пъти за година), значи имате нужда да засилите защитните сили на организма си.

 • Здравословно хранене - Най-полезните зимни храниКое за какво е полезно

  Най-полезните зимни храни

  17.01.20150

  Зимата е времето от годината, в което върлуват най-много вирусни заболявания и грип. Ето защо днес ви предлагаме списък с няколко достъпни храни, благодарение на които може да повишите имунната защита на организма си.

 • Здравословно хранене - Супер здравословни закускиКулинарни Съвети

  Супер здравословни закуски

  17.01.20150

  Закуската е най-важното хранене за деня. Тя дава сили, енергия и тонус за предстоящия ден. Изберете любимата си комбинация, за да посягате с желание към вкусната си закуска.

 • Здравословно хранене - Кои полезни храни всъщност са вредни?Кое за какво е полезно

  Кои полезни храни всъщност са вредни?

  16.01.20150

  Нездравословните храни са основната причина светът да е в най-лошото си физическо и здравословно състояние. На гърба на този факт мнозина корпорации и фирми успяха да създадат империи, основаващи се на здравословното хранене.

 • Здравословно хранене - Храните, които ни носят здраве през зиматаКое за какво е полезно

  Храните, които ни носят здраве през зимата

  10.12.20140

  За да преодоляваме настинките и вирусите през зимния сезон, трябва да наистина да внимаваме с какво се храним. Ето и няколко продукта, които ще помогнат да не се разболяваме през зимата.

 • Здравословно хранене - Яжте само през 8 часа на ден, за да отслабнетеКое за какво е полезно

  Яжте само през 8 часа на ден, за да отслабнете

  09.12.20140

  Може да отслабнете, ако се храните само в 8 часа от денонощието. Учените обясняват, че е важно човек да спазва някакъв режим, тъй като по този начин се синхронизират системите в организма и се подготвят за приема на храна.

 • Здравословно хранене - Плодовите аромати ни карат да се храним здравословноКое за какво е полезно

  Плодовите аромати ни карат да се храним здравословно

  02.12.20140

  Ако преди храна помиришем круша, ябълка или какъвто и да е друг плод, това ще помогне на мозъка ни да избере здравословната храна след това, убедени са специалистите.

 • Здравословно хранене - Как да избягаме от капаните в хранителния магазин?Хранене при проблеми

  Как да избягаме от капаните в хранителния магазин?

  19.11.20140

  Не забравяйте, че полезните хранителни продукти са ценни, не защото всички така казват, а защото е така. С няколко лесни съвета ще избегнете капаните на пазаруването и изкушенията на хранителните вериги

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети относно Здравословно хранене. Готвач.бг се грижи да въвежда редовно интересни материали. Имаш предложения или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Здравословно хранене, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.