четвъртък, 24 април
Продуктите убийци на усмивката и зъбите
Кое за какво е полезно

Продуктите убийци на усмивката и зъбите

0

Някои продукти разрушават емайла на зъбите и влияят отрицателно на цялата уста. Сред тях спортните напитки, виното, хапчетата за отслабване, кафето, чая и цитрусите.

1

Зъбен емайл

Зъбен емайл - Обзор на материалите касаещи Зъбен емайл. Открийте всичко, което искате да знаете за Зъбен емайл. Приятно сърфиране из последно публикуваните материали, идеи и заръки отнасящи се за Зъбен емайл.
 • Зъбен емайл - Дъвчащите бонбони гарантират кариесКое за какво е полезно

  Дъвчащите бонбони гарантират кариес

  12.12.20130

  Всички видове захарни бонбони са опасни за зъбите на подрастващите и не са най-подходящата храна за мъничетата, но меките с пълнеж са най-неправилният избор, убедени са специалистите.

 • Зъбен емайл - Червеното вино трепе вредните зъбни бактерииКое за какво е полезно

  Червеното вино трепе вредните зъбни бактерии

  14.12.20120

  Учени установиха още едно полезно свойство на червеното вино. Червеното вина предпазва зъбния емайл като унищожава бактериите в устата. Други полезни свойства на червеното вино.

 • Зъбен емайл - Природни дарове за здрави зъбиКое за какво е полезно

  Природни дарове за здрави зъби

  20.04.20120

  За да имате здрави зъби и да поддържате в добро здраве устна кухина, вашата диета и това колко често се храните са много важни фактори. Промените в устната кухина започват минути след приема на определени храни.

 • Зъбен емайл - Пазете зъбния емайл от слънчогледаКулинарни Съвети

  Пазете зъбния емайл от слънчогледа

  31.08.20100

  Слънчогледовото семе не докарва апендисит, но поврежда зъбния емайл. Освен това слънчогледовото себе притежава и висока калорийност.

 • Зъбен емайл - Коктейлите са вредни за зъбитеКулинарни Съвети

  Коктейлите са вредни за зъбите

  21.07.20100

  Коктейлите са вредни за зъбите ни. Честата консумация на плодови безалкохолни напитки разрушава зъбния емайл, повишава чувствителността на зъбите и поврежда тяхната структура.

Какво другите търсят

Статии и препоръки на тема Зъбен емайл. Екипът на Готвач.бг се старае да добавя постоянно интересни текстове за Зъбен емайл. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция Зъбен емайл. Готвач.бг - национален портал за подбрани рецепти, здравословно хранене и Зъбен емайл. Зъбен емайл, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.