Как да готвим бамбук

Как да готвим бамбук

0

и соевия сос. Водата и царевичното брашно се смесват и се добавят към каймата. Полученото се слага в хладилника за 2 часа. Месото се оформя като кюфтета. Готви се на пара за 8 мин. Съставките за соса се смесват с 2 с.л. от течността, получена при готвенето на пара....

1

Как да готвим поздравословно

Търсиш информация за Как да готвим поздравословно? Разгледай последните ни публикации и статии за Как да готвим поздравословно.
Как да готвим миди

Как да готвим миди

. Начин на приготвяне: Мидите се запържват в маслото за 2 минути, ментата се реже на ситно и се добавя към мидите заедно с нарязания на ситно лайм. Всичко се готви още 3 минути и се добавя сиренето. Ястието се приготвя още 5 минути, като се бърка непрекъснато и се сервира, като може да се овкуси със сок от лайм....

Как да готвим боб адзуки

Как да готвим боб адзуки

Бобът адзуки, малко познат в България, е вид червен боб, силно разпространен в азиатските държави. По качества той по нищо не отстъпва на нашенския боб, но се приготвя много по-бързо. Много богат е на протеини...

Как да готвим червена леща

Как да готвим червена леща

Червената леща, която доскоро беше не дотам позната на българските домакини, вече се вихри спокойно и в нашата кулинария. Освен че има атрактивен цвят, тя е много вкусна и се приготвя бързо и лесно. Богата е на много...

Как да готвим замразени миди?

Как да готвим замразени миди?

как трябва да бъдат подготвени вкусните мекотели по начин, който да запази вкусовите им качества и полезните вещества, съдържащи се в месото им. Първото и най-важното, което трябва да знаете, когато купувате...

Как да готвим с джинджифил

Как да готвим с джинджифил

Ястията, разтворили в себе си неустоимия вкус на джинджифила, са харесвани на много места по света. Лютлив, възбуждащ апетита, със леко лют и сладък послевкус джинджифилът е смятан за универсална подправка според...

Как да готвим на пара

Как да готвим на пара

На пара може да се приготви почти всеки продукт – месо, риба, морски дарове, зеленчуци, зърнени култури, дори яйца. На пара се приготвят вкусни запеканки и плодови десерти. За много продукти приготвянето...

Как правилно да готвим паста

Как правилно да готвим паста

Сваряването на паста изглежда лесно. Това е любимата храна на студентите, защото изисква само четири стъпки за приготвянето й, една от които е кипването на вода. Но наистина ли е толкова лесно да сготвиш правилно паста...

Как да готвим гъби кладница?

Как да готвим гъби кладница?

Гъбите кладница са сред предпочитаните гъби, които освен че са годни за ядене, са и изключително вкусни и лесни за приготвяне. Те се срещат най-вече през дъждовното есенно време, точно преди падането на първите...

Как да готвим със сайтан

Как да готвим със сайтан

1

Сайтан представлява продукт, направен пшеничен протеин. От тестото, направено от пшенично брашно и вода, се отмива нишестето, оставяйки само протеинът. Протеинът се нарича още глутен. По този начин той...

Как да готвим с маточина?

Как да готвим с маточина?

1

Листата и крехките връхчета на маточината, отрязани преди цъфтежа, се използват като подправка с оснежаващ лимонов привкус в много от ястията на европейската и американската кухня. Прибавят се към летните салати...

Как се готви артишок

Как се готви артишок

Артишокът е вкусен и хранителен зеленчук, който при това почти не съдържа калории, затова се препоръчва за диетично хранене. Важно е да се знае как се почиства артишокът. Най-лесно това може да стане с помощта на...