Яжте тези храни срещу подут стомах!
Хранене при проблеми

Яжте тези храни срещу подут стомах!

0

Яйцата от щастливи кокошки са полезни. Според последни изследвания 2 яйца на ден са достатъчни за здравето на организма. Яжте не по една, а поне по три ябълки. Те са чудесно лекарство за здрав стомах

1

Кафяв Ориз

Списък на публикациите и темите за Кафяв Ориз. Научете всичко, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите авторски публикации, класации и препоръки касаещи Кафяв Ориз.
 • Кафяв Ориз - Диетичните храни, с които ще отслабнете за нула времеКое за какво е полезно

  Диетичните храни, с които ще отслабнете за нула време

  02.06.20160

  Ако започнете да спазвате един обикновен неангажиращ ограничителен хранителен режим веднага след приключването зимата, ще можете безболезнено да влезнете в старите си дрехи. Ето на кои храни и напитки трябва да наблягате:

 • Кафяв Ориз - Кои са истинските пълнозърнести храни?Кое за какво е полезно

  Кои са истинските пълнозърнести храни?

  06.01.20160

  Всяка диета и здравословен хранителен режим включват в себе си пълнозърнестите храни. Често обаче, когато чуем това определение, не можем да се сетим кои храни точно се имат предвид. Ето кои точно са пълнозърнестите храни

 • Кафяв Ориз - Кулинарни хитрости при готвенето на кафяв оризКулинарни Съвети

  Кулинарни хитрости при готвенето на кафяв ориз

  22.11.20150

  Ако сте начинаещи в приготвянето на ориз, то изберете някоя рецепта, която се изпълнява с кафяв ориз. С него имате по-малко възможности да сбъркате, тъй като се приготвя по-лесно от белия и слепва в много редки случаи.

 • Кафяв Ориз - Чесънът и млякото - задължителни в менютоКое за какво е полезно

  Чесънът и млякото - задължителни в менюто

  08.09.20150

  Смята се, че ароматният чесън предпазва от рак на червата, рак на стомаха и от сърдечно-съдови заболявания. Твърди се, че при консумация на една чаша мляко на ден значително се намалява рискът от рак на стомаха

 • Кафяв Ориз - Кафяв ориз - диамант сред зърнените храниКое за какво е полезно

  Кафяв ориз - диамант сред зърнените храни

  18.05.20150

  Казват, че веднъж опитал кафяв ориз, човек никога не би посегнал отново към белия. Той притежава приятен и лек вкус. Освен това се приготвя изключително лесно.

 • Кафяв Ориз - Вкусни рецепти с кафяв оризКакво да сготвя

  Вкусни рецепти с кафяв ориз

  19.11.20140

  Никак не е лошо да замените традиционните рецепти с бял ориз с кафяв. По-малката обработка на зърната му позволяват повече полезни хранителни вещества в състава му.

 • Кафяв Ориз - Предимства на кафявия пред белия оризКое за какво е полезно

  Предимства на кафявия пред белия ориз

  18.11.20142

  Оризът е сред основните хранителни продукти в света и основна храна в Азия. Около 100 г от зърнената култура са достатъчни на ден, за да заситят всеки.

 • Кафяв Ориз - Можем ли да се нахраним здравословно за по-малко от 7 лв.?Кулинарни Съвети

  Можем ли да се нахраним здравословно за по-малко от 7 лв.?

  03.07.20140

  Ако искате да свиете бюджета си за храна, но все пак да не се откажете от полезните продукти, вижте нашите съвети. Добре е да започнете по–често сам да приготвяте храната си, а не да се възползвате от готовата такава.

 • Кафяв Ориз - Оризовата каша лекува болен стомах и нервиКое за какво е полезно

  Оризовата каша лекува болен стомах и нерви

  25.04.20140

  Оризовата каша е незаменима при стомашни разстройства, полезна е за нервната и сърдечно-съдовата система. Най-полезен е кафявият ориз, който е запазил ценните вещества в обвивката на зърното.

 • Кафяв Ориз - ОризБобови и Зърнени

  Ориз

  05.03.20140

  Оризът е един от най-древните култивирани продукти. И до днес оризът една от основните храни на огромна част от човечеството. Оризът е източник на важни хранителни вещества и витамини, които го превръщат в пълноценна храна.

 • Кафяв Ориз - Кафяв оризБобови и Зърнени

  Кафяв ориз

  20.02.20141

  Кафявият ориз много често е нарична диамантът сред зърнените храни. Кафявият ориз е изключително вкусен и питателен. Кафявият ориз е по-полезен от белия, съдържа голямо количество фибри и витамини от В-групата

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят