сряда, 23 април
Ориз
Бобови и Зърнени

Ориз

0

Оризът е един от най-древните култивирани продукти. И до днес оризът една от основните храни на огромна част от човечеството. Оризът е източник на важни хранителни вещества и витамини, които го превръщат в пълноценна храна.

1

Кафяв ориз

Кафяв ориз - Преглед на статиите и темите за Кафяв ориз. Намерете онова, което търсите относно Кафяв ориз. Приятно гледане на най-актуалните статии, класации и съвети касаещи Кафяв ориз.
 • Кафяв ориз - Кафяв оризБобови и Зърнени

  Кафяв ориз

  20.02.20141

  Кафявият ориз много често е нарична диамантът сред зърнените храни. Кафявият ориз е изключително вкусен и питателен. Кафявият ориз е по-полезен от белия, съдържа голямо количество фибри и витамини от В-групата

 • Кафяв ориз - С ориз Баланс от Крина традиционното е и здравословноКое за какво е полезно

  С ориз Баланс от Крина традиционното е и здравословно

  18.02.20140

  Ориз Баланс се сварява за същото време като белия, вкусен е и полезен. С него може да се приготвят традиционни ястия, като същевременно се грижим семейството ни да се храни пълноценно.

 • Кафяв ориз - Какво съдържа оризът?Кое за какво е полезно

  Какво съдържа оризът?

  10.11.20130

  Оризът е култура, изключително богата на сложни въглехидрати, които от своя страна представляват основния енергиен източник за организма. Освен това оризът има много нисък гликемичен индекс.

 • Кафяв ориз - Чесънът и млякото - задължителни в менютоКое за какво е полезно

  Чесънът и млякото - задължителни в менюто

  13.10.20130

  Смята се, че ароматният чесън предпазва от рак на червата, рак на стомаха и от сърдечно-съдови заболявания. Освен тях в класациите на изданията влязоха още няколко вида храни и напитки, ето и кои са те.

 • Кафяв ориз - Да готвим с див оризКакво да сготвя

  Да готвим с див ориз

  11.09.20130

  Дивият ориз е много специфична култура. Той представлява не напълно зърнена култура, като в действителност е от семето на вид водна трева, специфична за САЩ и Канада. Дивият ориз съдържа големи количества протеини и фибри

 • Кафяв ориз - Кои цветове на храните са по-здравословниКое за какво е полезно

  Кои цветове на храните са по-здравословни

  19.05.20130

  Когато говорим за храна качеството винаги трябва да е на първо място. Сега ще разясним няколко факта за храната и цветовете – кой цвят за какво служи и изобщо може ли да се заключи кое е по-полезно и по-здравословно?

 • Кафяв ориз - Време за варене на различните видове оризКулинарни Съвети

  Време за варене на различните видове ориз

  29.01.20130

  Различните видове ориз се сваряват за различно време и е добре да се знае, когато се готви определен вид ориз, за колко време ще е готов, за да не се прeвърне в лепкава маса.

 • Кафяв ориз - Видове оризКое за какво е полезно

  Видове ориз

  09.01.20130

  Оризът е една от най-древните култури. Последните данни сочат, че за първи път е бил култивиран преди повече от шест хилядолетия в Китай.

 • Кафяв ориз - Ориз и гликемичен индексКое за какво е полезно

  Ориз и гликемичен индекс

  26.05.20120

  Сортове ориз варират от нисък до висок ГИ, в зависимост от вида му, степента на обработка и как се приготвя оризът. Белият дългозърнест ориз и има среден гликемичен индекс.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети касаещи Кафяв ориз. Готвач.бг се грижи да въвежда редовно развлекателни материали на тема Кафяв ориз. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика Кафяв ориз. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене и Кафяв ориз. Кафяв ориз, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.