петък, 25 април
Мурсалският чай цери кашлица
Кое за какво е полезно

Мурсалският чай цери кашлица

0

Мурсалският чай се приготвя от бяло, космато растение. То цъфти в жълто и обитава варовитите терени по високите планински райони на южна България.

1

Кашлица

Кашлица - Списък на публикациите и темите касаещи Кашлица. Намерете това, което ви трябва относно Кашлица. Прегледай най-новите статии, класации и препоръки по темата Кашлица.
 • Кашлица - Джинджифилът лекува от кашлица и депресияКое за какво е полезно

  Джинджифилът лекува от кашлица и депресия

  19.10.20121

  Джинджифилът не е само подправка, а идеален лек срещу настинка и депресия. Той се употребява във вид на чай или отвара. Е джинджифиловият чай все пак помага!

 • Кашлица - Как чрез храна да се предпазим или излекуваме грипаКулинарни Съвети

  Как чрез храна да се предпазим или излекуваме грипа

  26.10.20110

  Пикантните храни имат противовирусен ефект. Избягвате пържените и преработени храни. Консумирането на суровия лук например помага за по-лесното отхрачване и облекчаване на кашлицата.

 • Кашлица - Касисът облекчава настинкитеКулинарни Съвети

  Касисът облекчава настинките

  10.09.20110

  Касисът, наричан още черно френско грозде, е често използван плод не само в кулинарията, но и в народната медицина. В касиса дори има два до три пъти повече витамин С от колкото в лимона.

 • Кашлица - Смокините, които лекуватКулинарни Съвети

  Смокините, които лекуват

  30.08.20110

  Смокините са препоръчвани при лечението на астма, кашлица и простуда. Топла отвара от смокини във вода или мляко се използва при настинки и възпаление на дихателните пътища.

 • Кашлица - Какаото бори упоритата кашлицаКулинарни Съвети

  Какаото бори упоритата кашлица

  30.12.20100

  В какаото се съдържа химическо съединение, което скоро да стане основната съставка на лекарство срещу упорита кашлица. Какаото е полезно и срещу инсулт и диабет заради флавоноида епикатехин.

Какво другите търсят

Теми и съвети касаещи Кашлица. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува често разнообразни статии на тема Кашлица. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Кашлица. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Кашлица. Кашлица, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.