четвъртък, 24 април
5 диети, които се борят с болести
Диета при проблеми

5 диети, които се борят с болести

1

За диетите се мисли като за начин за отслабване. Но преследването на изтънчено тяло не е основната цел на всички диети. Някои от тях представляват прости промени, насочени към подобряване на цялостното здраве.

1

Кетогенна диета

Кетогенна диета - Обзор на публикациите касаещи Кетогенна диета. Научете всичко, което търсите относно Кетогенна диета. Приятно сърфиране из последно публикуваните материали, идеи и заръки отнасящи се за Кетогенна диета.
  • Кетогенна диета - Кетонна диетаДиета при проблеми

    Кетонна диета

    19.08.20130

    Кетонната диета е основана на консумацията на повишено количество мазнини и намаляване на въглехидратите и белтъчините в менюто.

Какво другите търсят

Статии и съвети на тема Кетогенна диета. Екипът на Готвач.бг се старае да въвежда редовно интересни текстове за Кетогенна диета. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция Кетогенна диета. Готвач.бг - национален портал за подбрани рецепти, здравословно хранене и Кетогенна диета. Кетогенна диета, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.