четвъртък, 2 октомври
Киселото мляко е враг номер едно на стреса
Кое за какво е полезно

Киселото мляко е враг номер едно на стреса

0

Кои са храните, които помагат срещу депресия. Киселото мляко помага при проблеми със съня. То е естествен антидепресант и помага за облекчаване на психическите разстройства.

1

Кисело мляко

Обзор на статиите за Кисело мляко. Открийте всичко, което ви трябва. Прегледай най-четените материали, класации и заръки по темата Кисело мляко.
 • Кисело мляко - Българското кисело мляко бори ПаркинсонКулинарни Новини

  Българското кисело мляко бори Паркинсон

  13.08.20140

  Според експертите само две вещества могат да възстановят нервните клетки и за огромно учудване те се срещат в недозрелите плодове и в киселото ни мляко.

 • Кисело мляко - Музеят на киселото мляко се намира в с. Студен изворЛюбопитно

  Музеят на киселото мляко се намира в с. Студен извор

  24.07.20140

  Замисляйки е за нещата, типични за България, едно от първите, за което първо се сещаме, е киселото мляко. То е различно от западния йогурт. В село Студен извор се намира единственият по рода си музей на киселото мляко.

 • Кисело мляко - Най-много кисело мляко и картофи ядат в СмолянКулинарни Новини

  Най-много кисело мляко и картофи ядат в Смолян

  24.06.20140

  Област Смолян застана на първо място по консумация на кисело мляко и картофи за миналата година. Един човек в областта е изял средно 60. 4 килограма кисело мляко през 2013 година.

 • Кисело мляко - Киселото мляко ни помага при депресияКое за какво е полезно

  Киселото мляко ни помага при депресия

  03.05.20140

  Известно е, че при стрес или някаква друга емоция, мозъкът изпраща сигнали към червата, което може да доведе до стомашно-чревно неразположение.

 • Кисело мляко - Кисело млякоМлечни Продукти

  Кисело мляко

  27.02.20140

  Киселото мляко е една от най-полезните храни за човек. Киселото мляко се получава от затоплено прясно мляко, в което са вкарани млечнокиселите бактерии - Lactobacillus bulgaricus. Подквасване на кисело мляко и диета.

 • Кисело мляко - Млякото - боен арсенал срещу болестиКое за какво е полезно

  Млякото - боен арсенал срещу болести

  26.02.20142

  Откога и къде възниква историята на киселото мляко. Къде се консумира най-много кисело мляко. Киселото мляко е полезно здравето - помага при диарии, запек, главоболие, при нарушен имунитет.

 • Кисело мляко - Яжте кисело мляко срещу диабетХранене при проблеми

  Яжте кисело мляко срещу диабет

  14.02.20140

  Рискът от диабет тип 2 може да бъде намален, ако изяждаме една кофичка кисело мляко дневно, категорични са учени. Проучването е британско и според резултатите не само киселото мляко влияe положително на здравето ни.

 • Кисело мляко - Какво кисело мляко да консумирамеКулинарни Новини

  Какво кисело мляко да консумираме

  18.01.20140

  Киселото мляко е сред продуктите, които имат не само най-голяма хранителна стойност, но и най-големи ползи за здравето на хората.

 • Кисело мляко - Киселото мляко предпазва от депресияКое за какво е полезно

  Киселото мляко предпазва от депресия

  26.06.20130

  Новата фантастична функция на така любимото ни кисело мляко е установена чрез провеждането на цялостни проучвания. Изследванията показват, че пробиотиците, които се срещат само и единствено в натуралното кисело мляко, повишават настроението на хората, защ

Какво другите търсят

Теми и препоръки относно Кисело мляко. Готвач.бг се старае да публикува постоянно разнообразни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Кисело мляко, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.