четвъртък, 24 април
Кисело мляко
Млечни Продукти

Кисело мляко

0

Киселото мляко е една от най-полезните храни за човек. Киселото мляко се получава от затоплено прясно мляко, в което са вкарани млечнокиселите бактерии - Lactobacillus bulgaricus. Подквасване на кисело мляко и диета.

1

Кисело мляко

Кисело мляко - Обзор на статиите за Кисело мляко. Открийте всичко, което ви трябва относно Кисело мляко. Прегледай най-четените материали, класации и заръки по темата Кисело мляко.
 • Кисело мляко - Млякото - боен арсенал срещу болестиКое за какво е полезно

  Млякото - боен арсенал срещу болести

  26.02.20142

  Откога и къде възниква историята на киселото мляко. Къде се консумира най-много кисело мляко. Киселото мляко е полезно здравето - помага при диарии, запек, главоболие, при нарушен имунитет.

 • Кисело мляко - Яжте кисело мляко срещу диабетХранене при проблеми

  Яжте кисело мляко срещу диабет

  14.02.20140

  Рискът от диабет тип 2 може да бъде намален, ако изяждаме една кофичка кисело мляко дневно, категорични са учени. Проучването е британско и според резултатите не само киселото мляко влияe положително на здравето ни.

 • Кисело мляко - Какво кисело мляко да консумирамеКулинарни Новини

  Какво кисело мляко да консумираме

  18.01.20140

  Киселото мляко е сред продуктите, които имат не само най-голяма хранителна стойност, но и най-големи ползи за здравето на хората.

 • Кисело мляко - Киселото мляко предпазва от депресияКое за какво е полезно

  Киселото мляко предпазва от депресия

  26.06.20130

  Новата фантастична функция на така любимото ни кисело мляко е установена чрез провеждането на цялостни проучвания. Изследванията показват, че пробиотиците, които се срещат само и единствено в натуралното кисело мляко, повишават настроението на хората, защ

 • Кисело мляко - Здравословни закускиКакво да сготвя

  Здравословни закуски

  01.06.20130

  Много вкусна закуска са гъбите и домати на скара, в пълнозърнеста багета. Тези зеленчуци, освен заради вкуса, трябва целогодишно трябва да присъстват в менюто ви, тъй като са енергийна бомба от витамини и минерали.

 • Кисело мляко - Суперхрани за добро храносмиланеКое за какво е полезно

  Суперхрани за добро храносмилане

  20.05.20130

  За да се радвате винаги на добро храносмилане, консумирайте редовно така наречените суперхрани – продукти, които се грижат за добрата работа на системите на организма ви.

 • Кисело мляко - Как да си подквасим млякоКулинарни Съвети

  Как да си подквасим мляко

  17.04.20130

  Как да си подквасим мляко? Киселото мляко притежава добри вкусови, диетични и лечебни качества. Освен това технологията, по която можем да си приготвим този уникален продукт в домашни условия не е никак сложна.

 • Кисело мляко - Разтоварващи дни с кисело млякоДиети

  Разтоварващи дни с кисело мляко

  08.04.20130

  Киселото мляко е идеалният продукт за разтоварващ ден. Чрез кисело мляко може да стопите коремните мазнини и да създадете по чиста мускулна тъкан, в сравнение с тази на хората, които не консумират мляко.

 • Кисело мляко - Джинджифил, копър и кисело мляко за здрав стомахКое за какво е полезно

  Джинджифил, копър и кисело мляко за здрав стомах

  24.03.20130

  Джинджифилът, копърът и киселото мляко са три много полезни и лечебни продукти, които ще ви помогнат да се справите при наличие на стомашно неразположение.

Какво другите търсят

Теми и препоръки относно Кисело мляко. Готвач.бг се старае да публикува постоянно разнообразни текстове на тема Кисело мляко. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Кисело мляко. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Кисело мляко. Кисело мляко, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.