Вкусове за пораснали деца
Любопитно

Вкусове за пораснали деца

0

Замислете се за храните, които сте ненавиждали, когато сте били на 5-6 години, и колко всъщност от тях все още мразите. След като минат 22 годишна възраст, хората започват често да похапват по свое собствено желание миризливи храни

1

Козе Сирене

Обзор на текстовете касаещи Козе Сирене. Открийте това, което искате да знаете. Прегледай най-четените статии, класации и заръки по темата Козе Сирене.
 • Козе Сирене - Оценяваме вкуса на козето сирене след 28-та си годинаЛюбопитно

  Оценяваме вкуса на козето сирене след 28-та си година

  20.02.20150

  Вкусът става нещо сложно за рецепторите ни с напредване на възрастта. Колкото повече остаряваме, толкова по-малко можем да оценим храната, която преди това сме обичали.

 • Козе Сирене - Ползи от прясното сиренеКое за какво е полезно

  Ползи от прясното сирене

  02.01.20130

  Сиренето е богато на калций, фосфор и цинк, както и на микроелементи, спомагащи за възстановяването на киселинността в устата. Събраните в него качества спомагат за изграждането на костната тъкан.

 • Козе Сирене - Ползи от козето млякоКое за какво е полезно

  Ползи от козето мляко

  12.12.20122

  Как и по колко да консумирате козе мляко са въпроси с повишена трудност – за едни чаша прясно мляко на ден е достатъчна, други твърдят, че е по-добре да е кисело, а трети – да се пие веднага след като е издоено.

 • Козе Сирене - Канадското сирене е най-вкусното в светаЛюбопитно

  Канадското сирене е най-вкусното в света

  06.10.20090

  Най-доброто сирене в света се произвежда в Канада. Сиренето Сандрийон спечели титлата №1 за 2009 година. Канадското сирен се произвежда от козе мляко и с леко кисел и пикантен вкус.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят