Консервиране на чери домати

Консервиране на чери домати

2

консервиране на чери домати. Необходим ви е трилитров буркан, 2 супени лъжици сол, 4 супени лъжици захар, 1 супена лъжица оцет, 1 чаена лъжичка водка, горчица на връхчето на ножа. Добавете и подправки по ваш вкус...

1

Консервиране на Домати

Търсиш информация за Консервиране на Домати? Разгледай последните ни публикации и статии за Консервиране на Домати.
Технологията на консервиране

Технологията на консервиране

Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем да запазим продуктите си за много по-дълго време и да приемаме...

Консервиране на лозови листа

Консервиране на лозови листа

Ако искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин. Съществуват няколко метода за консервиране на лозови листа...

Консервиране на череши

Консервиране на череши

Има много начини за консервиране на череши. Ако използвате някой от тях, тези вкусни и полезни плодове ще ви радват и през студените месеци. Най-лесно се прави компот от череши - това е традиционен начин за...

Консервиране на маслини

Консервиране на маслини

им съхранение. Опазването обикновено предотвратява растежа на бактерии и гъбички, както и на други микроорганизми. Предотвратява се и визуалното влошаване. Има много традиционни методи за консервиране на храни...

Консервиране на гювеч

Консервиране на гювеч

зеленчуци се приготвя гювечът, за да ги консервирате за зимата. Гювечът съдържа домати, патладжани, чушки, бамя, моркови, зелен фасул и зелени подправки. Ако предпочитате да замразите микс от зеленчуци за гювеч...

Консервиране на моркови

Консервиране на моркови

1

морковите могат да се приготвят нектари, туршии, както и могат да се замразят във фризера. Има един универсален метод за консервиране на моркови. Нужни са пресни зеленчуци. Те се измиват се и нарязват на кръгчета...

Консервиране на патладжани

Консервиране на патладжани

и прибавете настърганите домати, след като сместа заври, добавете подправките и оставяме да поври. Накрая добавяте към соса и парчетата пълнен патладжан, след което варите не повече от 5-6 минути. Когато го изключите...

Консервиране чрез осоляване

Консервиране чрез осоляване

с тежест, оставете в хладилника и след една седмица я извадете. Същото съотношение на сол се използва и за консервиране на кореноплоди – ряпа, моркови, целина, картофи. Кореноплодите се измиват добре и да се...

Консервиране на риба

Консервиране на риба

3

Ако по някаква причина имате излишък от риба, не е задължително да я сушите или да я осолявате. Можете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й. За консервиране са подходящи всички видове риби...

Консервиране на нераздробено месо

Консервиране на нераздробено месо

1

направите сами консервирано месо, трябва да използвате само много прясно и качествено месо. Така ще постигнете перфектен резултат. Сушенето на месото е много стар метод за консервиране на големи парчета месо. В...

Как да консервираме лобода?

Как да консервираме лобода?

, тестени изделия. Градинската лобода е цял склад на протеини. Може да се използва и пресен сок от растението. Тя се консумира прясна или консервирана. Продуктите при консервиране са следните: листа от лобода и сол...