петък, 18 април
Консервиране на риба
Кулинарни Съвети

Консервиране на риба

0

Ако по някаква причина имате излишък от риба, не е задължително да я сушите или да я осолявате. Можете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й.

1

Консервиране на риба

Консервиране на риба - Преглед на текстовете за Консервиране на риба. Научете онова, което искате да знаете относно Консервиране на риба. Разгледайте най-актуалните материали, класации и съвети по темата Консервиране на риба.
 • Консервиране на риба - Как да си стерилизираме риба
  Кулинарни Съвети

  Как да си стерилизираме риба

  09.02.20130

  Стерилизирането на рибата е необходимо, за да запази тя вкусовите и хранителните си качества за дълго време. За тази цел рибата се обработва с топлина, за да се унищожат вредните организми.

 • Консервиране на риба - Как се прави сушена риба
  Кулинарни Съвети

  Как се прави сушена риба

  06.12.20121

  Прясната риба бързо се влошава. За това трябва да се намери някакъв начин да се запази. Такъв е сушенето. То е метод за консервиране на храните, който работи чрез отстраняване на вода от тях.

Какво другите търсят

Теми и заръки на тема Консервиране на риба. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя редовно различни материали за Консервиране на риба. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика Консервиране на риба. Готвач.бг - твоят сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене и Консервиране на риба. Консервиране на риба, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.