събота, 25 октомври
Консервиране на риба
Кулинарни Съвети

Консервиране на риба

1

Ако по някаква причина имате излишък от риба, не е задължително да я сушите или да я осолявате. Можете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й.

1

Консервиране на риба

Преглед на текстовете за Консервиране на риба. Научете онова, което искате да знаете. Прегледай нашите публикации, идеи и съвети по темата Консервиране на риба.
  • Консервиране на риба - Как да си стерилизираме рибаКулинарни Съвети

    Как да си стерилизираме риба

    09.02.20130

    Стерилизирането на рибата е необходимо, за да запази тя вкусовите и хранителните си качества за дълго време. За тази цел рибата се обработва с топлина, за да се унищожат вредните организми.

  • Консервиране на риба - Как се прави сушена рибаКулинарни Съвети

    Как се прави сушена риба

    06.12.20121

    Прясната риба бързо се влошава. За това трябва да се намери някакъв начин да се запази. Такъв е сушенето. То е метод за консервиране на храните, който работи чрез отстраняване на вода от тях.

Какво другите търсят

Теми и заръки на тема Консервиране на риба. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя редовно различни материали. Имаш предложения или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. Консервиране на риба, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.