Консервиране на риба

Консервиране на риба

3

Ако по някаква причина имате излишък от риба, не е задължително да я сушите или да я осолявате. Можете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й. За консервиране са подходящи всички видове риби...

1

Консервиране на риба

Търсиш информация за Консервиране на риба? Разгледай последните ни публикации и статии за Консервиране на риба.
Технологията на консервиране

Технологията на консервиране

Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем да запазим продуктите си за много по-дълго време и да приемаме...

Консервиране на гювеч

Консервиране на гювеч

, лесно можете да си направите зимнина, която да ви помогне за приготвянето на тази вкусотия. Начините на консервиране на зеленчуци за гювеч са два – замразяване и стерилизиране. Най-важното е да знаете от кои...

Консервиране на лозови листа

Консервиране на лозови листа

Ако искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин. Съществуват няколко метода за консервиране на лозови листа...

Консервиране на череши

Консервиране на череши

Има много начини за консервиране на череши. Ако използвате някой от тях, тези вкусни и полезни плодове ще ви радват и през студените месеци. Най-лесно се прави компот от череши - това е традиционен начин за...

Консервиране на маслини

Консервиране на маслини

им съхранение. Опазването обикновено предотвратява растежа на бактерии и гъбички, както и на други микроорганизми. Предотвратява се и визуалното влошаване. Има много традиционни методи за консервиране на храни...

Консервиране на нераздробено месо

Консервиране на нераздробено месо

1

направите сами консервирано месо, трябва да използвате само много прясно и качествено месо. Така ще постигнете перфектен резултат. Сушенето на месото е много стар метод за консервиране на големи парчета месо. В...

Консервиране на моркови

Консервиране на моркови

1

морковите могат да се приготвят нектари, туршии, както и могат да се замразят във фризера. Има един универсален метод за консервиране на моркови. Нужни са пресни зеленчуци. Те се измиват се и нарязват на кръгчета...

Консервиране на патладжани

Консервиране на патладжани

фризера или пък на консерви. Патладжаните можем да консервираме по доста различни начини. Започваме с патладжан в доматен сок, който можете да затворите в буркани. Ето и каква е рецептата: Патладжан с доматен сок...

Консервиране чрез осоляване

Консервиране чрез осоляване

повече от една риба, наредете я на слоеве в плитък съд, като между отделните риби поръсвате сол. След 4 часа я извадете и подсушете. В голям буркан наръсете едра сол и редете рибата в нея, като между отделните слоеве...

Консервиране на чери домати

Консервиране на чери домати

2

консервиране на чери домати. Необходим ви е трилитров буркан, 2 супени лъжици сол, 4 супени лъжици захар, 1 супена лъжица оцет, 1 чаена лъжичка водка, горчица на връхчето на ножа. Добавете и подправки по ваш вкус...

Как да консервираме лобода?

Как да консервираме лобода?

, тестени изделия. Градинската лобода е цял склад на протеини. Може да се използва и пресен сок от растението. Тя се консумира прясна или консервирана. Продуктите при консервиране са следните: листа от лобода и сол...