Как да консервираме чушки

Как да консервираме чушки

0

надолу. Ако желаете може да консервирате пипер за пълнене и със следната рецепта: Смесвате равни количества олио и оцет и слагате по чаена лъжичка в изтърбушената чушка, обливате хубаво по вътрешността й...

1

Консервиране на чушки

Търсиш информация за Консервиране на чушки? Разгледай последните ни публикации и статии за Консервиране на чушки.
Как да консервираме люти чушки

Как да консервираме люти чушки

Лютите чушки са приятно допълнение към ястията. Съществуват различни методи за тяхното консервиране. За консервиране на чорбаджийски чушки са необходими три килограма и половина чушки и сол. В четири литра вода...

Три вкусни идеи за консервиране на чушки за зимата

Три вкусни идеи за консервиране на чушки за зимата

печени или пържени пиперки и т. н. Ето защо тук ще Ви предложим 3 идеи за консервирането на чушки, които можете да пробвате: Консервирани печени червени чушки Необходими продукти: 10 кг печени и обелени чушки, 2 л...

Консервиране на гювеч

Консервиране на гювеч

зеленчуци се приготвя гювечът, за да ги консервирате за зимата. Гювечът съдържа домати, патладжани, чушки, бамя, моркови, зелен фасул и зелени подправки. Ако предпочитате да замразите микс от зеленчуци за гювеч...

Консервиране на лозови листа

Консервиране на лозови листа

Ако искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин. Съществуват няколко метода за консервиране на лозови листа...

Консервиране на череши

Консервиране на череши

Има много начини за консервиране на череши. Ако използвате някой от тях, тези вкусни и полезни плодове ще ви радват и през студените месеци. Най-лесно се прави компот от череши - това е традиционен начин за...

Технологията на консервиране

Технологията на консервиране

Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем да запазим продуктите си за много по-дълго време и да приемаме...

Консервиране на маслини

Консервиране на маслини

им съхранение. Опазването обикновено предотвратява растежа на бактерии и гъбички, както и на други микроорганизми. Предотвратява се и визуалното влошаване. Има много традиционни методи за консервиране на храни...

Как да консервираме лобода?

Как да консервираме лобода?

, тестени изделия. Градинската лобода е цял склад на протеини. Може да се използва и пресен сок от растението. Тя се консумира прясна или консервирана. Продуктите при консервиране са следните: листа от лобода и сол...

Консервиране на чери домати

Консервиране на чери домати

2

консервиране на чери домати. Необходим ви е трилитров буркан, 2 супени лъжици сол, 4 супени лъжици захар, 1 супена лъжица оцет, 1 чаена лъжичка водка, горчица на връхчето на ножа. Добавете и подправки по ваш вкус...

Консервиране на риба

Консервиране на риба

3

Ако по някаква причина имате излишък от риба, не е задължително да я сушите или да я осолявате. Можете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й. За консервиране са подходящи всички видове риби...

Консервиране на патладжани

Консервиране на патладжани

фризера или пък на консерви. Патладжаните можем да консервираме по доста различни начини. Започваме с патладжан в доматен сок, който можете да затворите в буркани. Ето и каква е рецептата: Патладжан с доматен сок...