Как да консервираме чушки

Как да консервираме чушки

0

надолу. Ако желаете може да консервирате пипер за пълнене и със следната рецепта: Смесвате равни количества олио и оцет и слагате по чаена лъжичка в изтърбушената чушка, обливате хубаво по вътрешността й...

1

Консервиране на чушки

Търсиш информация за Консервиране на чушки? Разгледай последните ни публикации и статии за Консервиране на чушки.
Как да консервираме люти чушки

Как да консервираме люти чушки

Лютите чушки са приятно допълнение към ястията. Съществуват различни методи за тяхното консервиране. За консервиране на чорбаджийски чушки са необходими три килограма и половина чушки и сол. В четири литра вода...

Три вкусни идеи за консервиране на чушки за зимата

Три вкусни идеи за консервиране на чушки за зимата

печени или пържени пиперки и т. н. Ето защо тук ще Ви предложим 3 идеи за консервирането на чушки, които можете да пробвате: Консервирани печени червени чушки Необходими продукти: 10 кг печени и обелени чушки, 2 л...

Консервиране на гювеч

Консервиране на гювеч

зеленчуци се приготвя гювечът, за да ги консервирате за зимата. Гювечът съдържа домати, патладжани, чушки, бамя, моркови, зелен фасул и зелени подправки. Ако предпочитате да замразите микс от зеленчуци за гювеч...

Консервиране на маслини

Консервиране на маслини

им съхранение. Опазването обикновено предотвратява растежа на бактерии и гъбички, както и на други микроорганизми. Предотвратява се и визуалното влошаване. Има много традиционни методи за консервиране на храни...

Консервиране на череши

Консервиране на череши

Има много начини за консервиране на череши. Ако използвате някой от тях, тези вкусни и полезни плодове ще ви радват и през студените месеци. Най-лесно се прави компот от череши - това е традиционен начин за...

Консервиране на лозови листа

Консервиране на лозови листа

Ако искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин. Съществуват няколко метода за консервиране на лозови листа...

Технологията на консервиране

Технологията на консервиране

Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем да запазим продуктите си за много по-дълго време и да приемаме...

Как да консервираме лобода?

Как да консервираме лобода?

, тестени изделия. Градинската лобода е цял склад на протеини. Може да се използва и пресен сок от растението. Тя се консумира прясна или консервирана. Продуктите при консервиране са следните: листа от лобода и сол...

Съхранение и консервиране на тикви

Съхранение и консервиране на тикви

Тиквата добавя фибри към диетата ви и е богат източник на витамин А. Естествено ниското съдържание на калории в тиквата, която съдържа само следи от натрий и мазнини и е без холестерол я прави отличен избор за...

Консервиране и съхранение на тиквички

Консервиране и съхранение на тиквички

2

, а стават прекрасни и приготвени под формата на кюфтета, печени на тиган или на скара, дори като мусака с яйца и кисело мляко. Поради тази причина голяма част от домакините иска да имат консервирани тиквички...

Съхранение и консервиране на гъби

Съхранение и консервиране на гъби

1

Когато ще консервирате гъби не ги оставяйте дълго да чакат за обработка. Добре е да ги приберете във фризер ден-два след като са набрани или купени. По същия начин стои въпросът с консумацията – не оставяйте прекалено...