понеделник, 20 октомври
Да си приготвим здравословна лазаня
Какво да сготвя

Да си приготвим здравословна лазаня

2

Всичко е възможно в необятния кулинарен свят, единственото, което ви е необходимо е малка доза въображение и голямо количество желание. Представяме ви рецепта за здравословна лазаня

1

Лазаня

Преглед на публикациите и темите за Лазаня. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните материали, класации и съвети касаещи Лазаня.
 • Лазаня - Тайните на сочната плънка за лазаняКулинарни Съвети

  Тайните на сочната плънка за лазаня

  19.05.20121

  Каймата за лазаня се обработва предварително – запържва се с лук и зеленчуци, а след това се задушава с домати, нарязани на ситно, или с доматен сос.

 • Лазаня - Да си направим сами кори за лазаняКулинарни Съвети

  Да си направим сами кори за лазаня

  17.05.20120

  Въпреки, че живеем във време, в което можем да си купим всичко от магазина, няма по-вкусно от домашната храна. Приготвянето на лазанята не отнема много време, дори и да я правите с домашни кори.

 • Лазаня - Англичани и потомци на викинги спорят чия е лазанятаЛюбопитно

  Англичани и потомци на викинги спорят чия е лазанята

  16.09.20100

  Англичани и потомци на викинги твърдят, че лазанята е изобретена от тях. Според древни ръкописи става ясно, че тя е била популярна в Древна Гърция и Древен Рим.

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки относно Лазаня. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. Лазаня, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.