сряда, 1 октомври
Още 3 ресторанта на Макдоналдс затвориха в Русия
Кулинарни Новини

Още 3 ресторанта на Макдоналдс затвориха в Русия

1

Още 3 от ресторантите на веригата за бързо хранене Макдоналдс затвориха врати в Русия след масираните проверки на службата за защита на потребителите – Роспотребнадзор.

1

МакДоналдс

Преглед на публикациите за МакДоналдс. Намерете това, което търсите. Приятно сърфиране из нашите авторски публикации, идеи и съвети отнасящи се за МакДоналдс.
 • МакДоналдс - Затвориха 4 ресторанта на Макдоналдс в РусияКулинарни Новини

  Затвориха 4 ресторанта на Макдоналдс в Русия

  22.08.20140

  От 15 август в Русия стартираха масови проверки на ресторантите на Макдоналдс. 4 от обектите на хранителната верига вече затвориха врати, а масираните проверки в страната продължават.

 • МакДоналдс - Осъдиха Макдоналдс за 27 млн. долараКулинарни Новини

  Осъдиха Макдоналдс за 27 млн. долара

  01.08.20140

  Веригата за бързо хранене е обвинена, защото в един от обектите не е била осигурена достатъчна защита за клиентите, което е допринесло и за смъртта на двама младежи през зимата на 2012 година.

 • МакДоналдс - Русия иска да забрани някои бургери на МакдоналдсКулинарни Новини

  Русия иска да забрани някои бургери на Макдоналдс

  28.07.20140

  От руската комисия за защита на потребителите поискаха да се забранят кралският и обикновен чийзбургер, пилешкият бургер и този с филето от риба.

 • МакДоналдс - Глобиха Макдоналдс заради миша опашка в бургерКулинарни Новини

  Глобиха Макдоналдс заради миша опашка в бургер

  01.07.20140

  Веригата за бързо хранене Макдоналдс отнесе глоба от 3600 долара заради това, че през юни 2012 година техен клиент намери опашка на мишка в бургера си.

 • МакДоналдс - От Макдоналдс си признаха за съставките в храните имКулинарни Новини

  От Макдоналдс си признаха за съставките в храните им

  26.05.20140

  Гигантът от областта на веригите за бързо хранене – Макдоналдс, отговориха в интернет страницата си на стотиците слухове за съмнителния произход на някои съставки в храните им.

 • МакДоналдс - Американец ще съди Макдоналдс заради салфеткиЛюбопитно

  Американец ще съди Макдоналдс заради салфетки

  04.03.20140

  Афроамериканецът Уебстър Лукас ще съди веригата за бързо хранене Макдоналдс, затова че служител на заведението му е отказала салфетки и го е обидила с расистка забележка.

 • МакДоналдс - Служителка на Макдоналдс продава хероин с менюЛюбопитно

  Служителка на Макдоналдс продава хероин с меню

  30.01.20140

  Служителка на веригата за бързи храни Макдоналдс в американския град Питсбърг е била арестувана по обвинение, че е продавала детски менюта, които са съдържали хероин.

 • МакДоналдс - Макдоналдс разкри тайните си рецептиКулинарни Новини

  Макдоналдс разкри тайните си рецепти

  15.08.20133

  Един от главните готвачи на веригата за бързо хранене Макдоналдс разкри тайната на т. нар. специален сос, който според производителите зарежда с енергия и е част само от сандвичите Big Mac

 • МакДоналдс - Джейми Оливър осъди МакдоналдсКулинарни Новини

  Джейми Оливър осъди Макдоналдс

  13.08.201343

  Готвачът Джейми Оливър осъди гиганта в сферата на бързото хранене Макдоналдс. Оливър успя да докаже, че към каймата, от която се приготвят кюфтета, се прибавя амониев хидроокис

Какво другите търсят

Статии и съвети относно МакДоналдс. Готвач.бг се стреми да въвежда редовно интересни материали. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене. МакДоналдс, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.