неделя, 20 април
Яжте манго, за да се предпазите от инфекции
Кое за какво е полезно

Яжте манго, за да се предпазите от инфекции

0

Мангото съдържа вещества, които предпазват организма от заразяване с инфекцията листериоза. Плодът е богат на фотохимикали, които блокират различните патогенни щамове на опасната бактерия.

1

Манго

Манго - Списък на темите касаещи Манго. Открийте това, което ви трябва за Манго. Приятно сърфиране из любимите статии, идеи и препоръки отнасящи се за Манго.
 • Манго - МангоПлодове

  Манго

  04.03.20140

  Мангото е най-консумираният плод в света! Мангото е десет пъти по-консумиран от ябълките, а дори бананите губят с резултат 3 към 1 в полза на мангото. Кулинарно приложение на мангото.

 • Манго - Как да ядем мангото и какво не знаем за негоКое за какво е полезно

  Как да ядем мангото и какво не знаем за него

  12.02.20140

  Освен с изключителния си вкус, мангото привлича и с богатите си нива на редица витамини и минерали.

 • Манго - Мангото - Кралят на плодоветеКое за какво е полезно

  Мангото - Кралят на плодовете

  05.09.20130

  Мангото заема челна позиция във всички световни класации за здравословни плодове. В Индия – неговата родина, то се нарича Кралят на плодовете

 • Манго - Индийците наричат мангото Краля на плодоветеКулинарни Съвети

  Индийците наричат мангото Краля на плодовете

  04.11.20110

  Мангого произлиза от Индия и Югоизточна Азия. В родината си тропическият плод е наричано Кралят на плодовете. Кои са полезните свойства на мангото.

 • Манго - Как да сервираме мангоКулинарни Съвети

  Как да сервираме манго

  28.09.20110

  Мангото е най-вкусно, когато се сервира леко охладено. Плодът можете да използвате за направата на салса и плодови салати. Използва като страхотна добавка и към солени ястия като месо и риба.

 • Манго - Мангото – храна чудо за отслабванеДиети

  Мангото – храна чудо за отслабване

  19.02.20112

  За способността на този плод да се бори успешно с наднорменото тегло се говори отдавна, но за първи път се прави клинично проучване, доказващо нагледно действителните качества на мангото.

 • Манго - Как да разберем пресни ли са зеленчуците и плодовете?Кулинарни Съвети

  Как да разберем пресни ли са зеленчуците и плодовете?

  14.06.20101

  Научете се да разпознавате сами кои зеленчуци и плодове са пресни и надеждни. Хубавите портокали са по-тежки на кантара. Прекалено мекото манго е старо, а леко жълто броколи не купувайте.

Какво другите търсят

Статии и заръки касаещи Манго. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува често интересни статии за Манго. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция Манго. Готвач.бг - национален портал за готварски рецепти, здравословно хранене и Манго. Манго, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.