четвъртък, 2 октомври
Разкритие! Маслото ни е смес от свинска мас и вода
Кулинарни Новини

Разкритие! Маслото ни е смес от свинска мас и вода

1

Маслото по родните пазара масово е смес между свинска мас, вода и технологични добавки, разкри разследване на Българската асоциация Активни потребители.

1

Масло

Списък на публикациите касаещи Масло. Открийте това, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите публикации, класации и препоръки касаещи Масло.
 • Масло - Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизмаКое за какво е полезно

  Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизма

  26.06.20140

  Консумацията на една супена лъжица фъстъчено масло дневно носи много ползи за организма. Знаете ли, че 540 фъстъка служат за направата на един буркан масло?

 • Масло - Основни правила при готвенето на хранаКулинарни Съвети

  Основни правила при готвенето на храна

  22.03.20141

  Приготвянето на здравословна храна не е никак трудно действие. Когато е възможно, сменете маслото със зехтин. Не добавяйте сол към зеленчуците, докато те се готвят.

 • Масло - В древността маслото било признак за благополучиеЛюбопитно

  В древността маслото било признак за благополучие

  07.03.20140

  Древните са смятали маслото за признак за богатство, защото не всеки е могъл да си го позволи. То се е правело от бит каймак, сметана, като един от методите е бил чрез претопяване.

 • Масло - МаслоХранителни Продукти

  Масло

  04.03.20141

  С термина масло се обозначават много продукти. Съществува краве масло, растително масло, палмово масло, кокосово масло, розово масло и др. Ползи и вреди от маслото. Дневна допустима дажба масло.

 • Масло - Какаово маслоХранителни Продукти

  Какаово масло

  21.02.20145

  Какаовото масло е една от най-чистите, полезни естествено втвърдени растителни мазнини. Какаовото масло изобилства от витамини и антиоксиданти. Ползи от какаовото масло.

 • Масло - Фъстъчено маслоХранителни Продукти

  Фъстъчено масло

  21.02.20140

  Фъстъченото масло е изключително полезен хранителен продукт, ако е приготвен без добавка на различни консерванти и хидрогенирани мазнини. Закуската с фъстъчено масло пази кръвоносните ви съдове. Състав на фъстъченото масло.

 • Масло - Кокосово маслоХранителни Продукти

  Кокосово масло

  21.02.20143

  Кокосовото масло е една от най-полезните мазнини. Избирайте винаги натурално и нехидрогенирано кокосово масло. Кокосовото масло или олио засилва метаболизма, подобрява храносмилането и съживява кожата.

 • Масло - Какво да приготвим с пречистено масло ГхиКакво да сготвя

  Какво да приготвим с пречистено масло Гхи

  19.10.20131

  Аюрведа е най-древната индийска наука за здравето. Според нея един от най-полезните продукти, които могат да се консумират, е пречистеното масло Гхи.

 • Масло - Трайност на олиото и маслотоКулинарни Съвети

  Трайност на олиото и маслото

  20.06.20131

  Олиото трябва да се съхранява на тъмно – така ще запази качествата си по-дълго време. Срокът на съхранение на прясното масло в хладилник е 15 дни.

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки на тема Масло. Готвач.бг се стреми да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Масло, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.