понеделник, 22 септември
Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизма
Кое за какво е полезно

Фъстъчено масло за ускоряване на метаболизма

0

Консумацията на една супена лъжица фъстъчено масло дневно носи много ползи за организма. Знаете ли, че 540 фъстъка служат за направата на един буркан масло?

1

Масло

Списък на публикациите касаещи Масло. Открийте това, което ви трябва. Приятно гледане на най-новите публикации, класации и препоръки касаещи Масло.
 • Масло - Основни правила при готвенето на хранаКулинарни Съвети

  Основни правила при готвенето на храна

  22.03.20141

  Приготвянето на здравословна храна не е никак трудно действие. Когато е възможно, сменете маслото със зехтин. Не добавяйте сол към зеленчуците, докато те се готвят.

 • Масло - В древността маслото било признак за благополучиеЛюбопитно

  В древността маслото било признак за благополучие

  07.03.20140

  Древните са смятали маслото за признак за богатство, защото не всеки е могъл да си го позволи. То се е правело от бит каймак, сметана, като един от методите е бил чрез претопяване.

 • Масло - МаслоХранителни Продукти

  Масло

  04.03.20141

  С термина масло се обозначават много продукти. Съществува краве масло, растително масло, палмово масло, кокосово масло, розово масло и др. Ползи и вреди от маслото. Дневна допустима дажба масло.

 • Масло - Какаово маслоХранителни Продукти

  Какаово масло

  21.02.20145

  Какаовото масло е една от най-чистите, полезни естествено втвърдени растителни мазнини. Какаовото масло изобилства от витамини и антиоксиданти. Ползи от какаовото масло.

 • Масло - Фъстъчено маслоХранителни Продукти

  Фъстъчено масло

  21.02.20140

  Фъстъченото масло е изключително полезен хранителен продукт, ако е приготвен без добавка на различни консерванти и хидрогенирани мазнини. Закуската с фъстъчено масло пази кръвоносните ви съдове. Състав на фъстъченото масло.

 • Масло - Кокосово маслоХранителни Продукти

  Кокосово масло

  21.02.20143

  Кокосовото масло е една от най-полезните мазнини. Избирайте винаги натурално и нехидрогенирано кокосово масло. Кокосовото масло или олио засилва метаболизма, подобрява храносмилането и съживява кожата.

 • Масло - Какво да приготвим с пречистено масло ГхиКакво да сготвя

  Какво да приготвим с пречистено масло Гхи

  19.10.20131

  Аюрведа е най-древната индийска наука за здравето. Според нея един от най-полезните продукти, които могат да се консумират, е пречистеното масло Гхи.

 • Масло - Трайност на олиото и маслотоКулинарни Съвети

  Трайност на олиото и маслото

  20.06.20131

  Олиото трябва да се съхранява на тъмно – така ще запази качествата си по-дълго време. Срокът на съхранение на прясното масло в хладилник е 15 дни.

 • Масло - С какво да заменим маслотоКое за какво е полезно

  С какво да заменим маслото

  02.06.20130

  В кулинарията, вместо масло може да се използва течно растително олио. За да избегнете изкуствените заместители, избягвайте продукти, съдържащи хидрогенирани растителни мазнини.

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки на тема Масло. Готвач.бг се стреми да публикува често развлекателни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Масло, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.