понеделник, 24 ноември
Лъжичка мая убива влиянието на алкохола
Кое за какво е полезно

Лъжичка мая убива влиянието на алкохола

0

За да не се напиваме, спецът Кох съветва преди всяко парти да изяждаме по една лъжичка мая. Разбира се, ако вкусът й ви се струва твърде неприятен, какъвто е случаят с Кох, можете да я смесите с малко кисело мляко.

1

Махмурлук

Списък на текстовете за Махмурлук. Намерете това, което ви трябва. Разгледайте любимите теми, идеи и препоръки на тема Махмурлук.
 • Махмурлук - Зеленият чай спасява от махмурлук и радиацияКое за какво е полезно

  Зеленият чай спасява от махмурлук и радиация

  02.04.20141

  Зеленият чай е една от най-разпространените напитки в света. Той е полезен срещу махмурлук, подобрява апетита, намалява вредното действие на радиоактивността и премахва токсините.

 • Махмурлук - Две лъжици картофено пюре предпазват от махмурлукКулинарни Новини

  Две лъжици картофено пюре предпазват от махмурлук

  01.01.20140

  В сезона на празниците пулсиращата глава, сухотата в устата и чувствителния стомах са често срещана картинка. Да, това е махмурлук. Нова разкритие на експертите в тази област може да ни предпази от това неприятно чувство.

 • Махмурлук - Влияние на алкохола върху човекаКулинарни Съвети

  Влияние на алкохола върху човека

  02.12.20130

  Когато бъде приет, алкохолът се разгражда в черния дроб. Там той бива преобразуван в ацеталдехид, а след това до ацетат. Ацетатът от своя страна се разгражда до въглероден диоксид и вода, която се изхвърля.

 • Махмурлук - С възрастта махмурлукът отслабваКое за какво е полезно

  С възрастта махмурлукът отслабва

  30.09.20130

  Датски учени установиха, че с напредване на възрастта последиците от алкохолните вечери намаляват. Главоболието, гаденето и неразположението сутрин напълно изчезват около 50-тата годишнина на човек.

 • Махмурлук - Рибеното масло неутрализира ефекта на алкохолаКое за какво е полезно

  Рибеното масло неутрализира ефекта на алкохола

  10.09.20133

  Съдържащите се в рибеното масло омега-3 мастни киселини имат благоприятно въздействие върху сърдечно съдовата система и мозъчната дейност. Учени доказаха, че тези киселини могат да защитят мозъчните клетки от вредното влияние на алкохола.

 • Махмурлук - Лимонов сок с кафе срещу махмурлукКое за какво е полезно

  Лимонов сок с кафе срещу махмурлук

  01.09.20130

  Махмурлукът може лесно да с пребори с изпитани средства. За да се отървете от махмурлук, можете да използвате лимони и кафе. Това е изпитана рецепта, която ще ви избави от неприятните симптоми.

 • Махмурлук - Мед след препиване помага да разградим алкохолаКулинарни Съвети

  Мед след препиване помага да разградим алкохола

  04.08.20130

  Дори големите количества алкохол, които често се поглъщат по време на някакви празници могат да бъдат бързо разградени от организма, ако му помогнем само със супена лъжица мед.

 • Махмурлук - Американски конкурент на шкембето гони махмурлукаКое за какво е полезно

  Американски конкурент на шкембето гони махмурлука

  29.07.20130

  Американски конкурент на българската шкембе-чорба се появи на пазара и вече я я конкурира мощно по въздействие срещу махмурлука. Американският вариант на шкембе-чорбата носи наименованието Соубър.

 • Махмурлук - Средства против махмурлук от цял святКое за какво е полезно

  Средства против махмурлук от цял свят

  08.12.20121

  В световен мащаб шкембе чорбата не се консумира, но е интересно да разгледаме как борят махмурлука в различните части на света. Кои са най-ефикасните средства срещу махмурлук и можем ли да ги изпробваме и по нашите ширини?

Какво другите търсят

Материали и съвети касаещи Махмурлук. Готвач.бг се стреми да публикува често различни статии. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене. Махмурлук, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.