понеделник, 22 декември
Кокосовото мляко бори махмурлука
Кое за какво е полезно

Кокосовото мляко бори махмурлука

0

Ако и на вас ви се е случвало да се чувствате не особено добре след бурен купон с приятели – за следващата подобна ситуация се снабдете с кокосово мляко. Според някои източници кокосовото мляко бързо ще пребори махмурлука.

1

Махмурлук

Списък на текстовете за Махмурлук. Намерете това, което ви трябва. Разгледайте любимите теми, идеи и препоръки на тема Махмурлук.
 • Махмурлук - Най-подходящите храни преди запойКое за какво е полезно

  Най-подходящите храни преди запой

  29.11.20140

  Приемът на любимите ни алкохолни питиета ни доставя голяма наслада. Но прекалим ли с чашката, нерядко се оплакваме от главоболие, гадене и обща отпадналост. Храните, които трябва да приемете преди голям запой

 • Махмурлук - Какво не знаем за меда?Кое за какво е полезно

  Какво не знаем за меда?

  25.11.20140

  Научете се да добавяте по лъжица мед в чая, към сутрешната препечена филийка, по-малко преди тренировка и ще видите разликата. Ще бъдете по-енергични и мотивирани.

 • Махмурлук - Лъжичка мая убива влиянието на алкохолаКое за какво е полезно

  Лъжичка мая убива влиянието на алкохола

  06.05.20140

  За да не се напиваме, спецът Кох съветва преди всяко парти да изяждаме по една лъжичка мая. Разбира се, ако вкусът й ви се струва твърде неприятен, какъвто е случаят с Кох, можете да я смесите с малко кисело мляко.

 • Махмурлук - Зеленият чай спасява от махмурлук и радиацияКое за какво е полезно

  Зеленият чай спасява от махмурлук и радиация

  02.04.20141

  Зеленият чай е една от най-разпространените напитки в света. Той е полезен срещу махмурлук, подобрява апетита, намалява вредното действие на радиоактивността и премахва токсините.

 • Махмурлук - Две лъжици картофено пюре предпазват от махмурлукКулинарни Новини

  Две лъжици картофено пюре предпазват от махмурлук

  01.01.20140

  В сезона на празниците пулсиращата глава, сухотата в устата и чувствителния стомах са често срещана картинка. Да, това е махмурлук. Нова разкритие на експертите в тази област може да ни предпази от това неприятно чувство.

 • Махмурлук - Влияние на алкохола върху човекаКулинарни Съвети

  Влияние на алкохола върху човека

  02.12.20131

  Когато бъде приет, алкохолът се разгражда в черния дроб. Там той бива преобразуван в ацеталдехид, а след това до ацетат. Ацетатът от своя страна се разгражда до въглероден диоксид и вода, която се изхвърля.

 • Махмурлук - С възрастта махмурлукът отслабваКое за какво е полезно

  С възрастта махмурлукът отслабва

  30.09.20130

  Датски учени установиха, че с напредване на възрастта последиците от алкохолните вечери намаляват. Главоболието, гаденето и неразположението сутрин напълно изчезват около 50-тата годишнина на човек.

 • Махмурлук - Рибеното масло неутрализира ефекта на алкохолаКое за какво е полезно

  Рибеното масло неутрализира ефекта на алкохола

  10.09.20133

  Съдържащите се в рибеното масло омега-3 мастни киселини имат благоприятно въздействие върху сърдечно съдовата система и мозъчната дейност. Учени доказаха, че тези киселини могат да защитят мозъчните клетки от вредното влияние на алкохола.

 • Махмурлук - Лимонов сок с кафе срещу махмурлукКое за какво е полезно

  Лимонов сок с кафе срещу махмурлук

  01.09.20130

  Махмурлукът може лесно да с пребори с изпитани средства. За да се отървете от махмурлук, можете да използвате лимони и кафе. Това е изпитана рецепта, която ще ви избави от неприятните симптоми.

Какво другите търсят

Материали и съвети касаещи Махмурлук. Готвач.бг се стреми да публикува често различни статии. Имаш предложения или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция. Готвач.бг - българският портал за готварски рецепти, здравословно хранене. Махмурлук, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.