Еднофазен и двуфазен метод при замесване на тесто с мая
Кулинарни Съвети

Еднофазен и двуфазен метод при замесване на тесто с мая

0

Има два вида мая - прясна и суха. Прясната мая трябва има приятен и свеж аромат, да не лепне и да се троши лесно. Традиционният начин е тя да се разтвори в малко вода или мляко - ако прибавите малко захар, ще ускорите шупването ѝ

1

Мая за хляб

Обзор на материалите касаещи Мая за хляб. Научете това, което искате да знаете. Прегледай най-четените авторски публикации, класации и заръки по темата Мая за хляб.
  • Мая за хляб - Ръжта крие подмладяващи тайниКое за какво е полезно

    Ръжта крие подмладяващи тайни

    26.07.20141

    В този продукт се крие една от тайните за изключително здраве. Ръженият хляб е много полезен за здравето на храносмилателните и отделителни органи. Как можете да си направите ръжен хляб вкъщи?

  • Мая за хляб - Хлебна мая или естествена закваска?Кулинарни Съвети

    Хлебна мая или естествена закваска?

    17.08.20124

    Едва ли има някой, който да не обича аромата на току що изпечен хляб. И повечето от нас знаят, че няма как да си направим хляб, ако не използваме за приготвянето му или мая за хляб или така наречената естествена закваска.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят