Следвайте тези правила, след като омесите хляба!
Кулинарни Съвети

Следвайте тези правила, след като омесите хляба!

0

Когато решим да си приготвим домашен хляб, обръщаме повече внимание на продуктите, омесването и втасването на тестото, но има няколко правила след тези процедури, които също заслужават нашето внимание.

1

Месене на хляб

Списък на текстовете за Месене на хляб. Намерете онова, което ви трябва. Приятно сърфиране из най-новите статии, класации и препоръки по темата Месене на хляб.
  • Месене на хляб - Качественото брашно е основата на хубавия хлябКулинарни Съвети

    Качественото брашно е основата на хубавия хляб

    04.04.20160

    Доскоро в България се използваше предимно брашно тип 500, но с новите тенденции за здравословно хранене по магазините започнаха да се предлагат различни видове брашна.

  • Месене на хляб - Как да си приготвим мек хлябКулинарни Съвети

    Как да си приготвим мек хляб

    01.06.20152

    Дори и онези от нас, които спазват някаква диета и са изключили хляба и хлебните изделия от менюто си, веднага биха размислили, ако усетят аромата на прясно изпечен хляб.

  • Месене на хляб - Как да си изпечем домашен хлябКулинарни Съвети

    Как да си изпечем домашен хляб

    26.04.20135

    Ако искате да си направите вкусен домашен хляб, вижте една примерна рецепта. Домашният хляб не се рони толкова много като купешкия, пък и има по-голяма трайност.

  • Месене на хляб - Разликата между типов и бял хлябКое за какво е полезно

    Разликата между типов и бял хляб

    05.04.20132

    Белият хляб е произведен от бяло брашно. Той е много вкусен, а когато е току-що изпечен ароматът му е невероятен. Типовият хляб се приготвя от типово брашно.

  • Месене на хляб - Да си приготвим домашен черен хлябКулинарни Съвети

    Да си приготвим домашен черен хляб

    24.02.20131

    Ако обичате ръжен хляб, можете лесно да си го приготвите в домашни условия. Първо трябва да си приготвите закваската, която става готова за четири дни.

  • Месене на хляб - Как да си направим пълнозърнест хлябКакво да сготвя

    Как да си направим пълнозърнест хляб

    30.11.20120

    Най-лесният начин да си направите пълнозърнест хляб е като използвате за това пълнозърнесто брашно. Но за да е наистина полезен, трябва да се спази специална технология.

  • Месене на хляб - Домашен хляб с жива закваскаКулинарни Съвети

    Домашен хляб с жива закваска

    05.07.20128

    Естествената закваска или така наречената жива закваска или квас е ферментирала смес, направена от вода и брашно. Това деликатно вещество е чувствително към външната среда и за това трябва да се съхранява добре покрито на стайна температура.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят