четвъртък, 24 април
Приборите променят вкуса на храната
Кулинарни Съвети

Приборите променят вкуса на храната

0

В проучването са взели участие над 100 студенти, които са подложени на три опита – целта била да се демонстрира, че цветът, формата и тежестта на приборите имат значение за вкуса

1

Намаляване на Апетита

Намаляване на Апетита - Обзор на темите за Намаляване на Апетита. Намерете това, което ви трябва за Намаляване на Апетита. Приятно сърфиране из най-новите статии, класации и заръки касаещи Намаляване на Апетита.
 • Намаляване на Апетита - Какво диетолозите съветватДиети

  Какво диетолозите съветват

  03.03.20120

  Диетолозите съветват да се храним умерено, да не прекаляваме с храната, да приемаме плодове, когато сме гладни и други неща, свързани с храненето.

 • Намаляване на Апетита - Как да намалите апетитаКулинарни Съвети

  Как да намалите апетита

  18.10.20110

  Ако имате зверски апетит, за да го намалите, диетолозите съветват 10-15 минути преди основното хранене да се консумира чаша мляко със сухар или малка филийка пълнозърнест хляб.

 • Намаляване на Апетита - Топ съвети за отслабващиДиети

  Топ съвети за отслабващи

  30.07.20112

  Ако искате да отслабнете успешно, вижте тези няколко съвети. Яжте люти чушщи, смучете градински чай срещу остър апетит, пийте зелен чай.

 • Намаляване на Апетита - Диета за намаляване на апетитаДиети

  Диета за намаляване на апетита

  16.04.20110

  За да се преборите със зверския си апетит, спазвайте три седмици диета за намаляване на апетита. Редувайте менюта тип А и Б в четните и нечетните дни.

 • Намаляване на Апетита - Сок от домати против затлъстяванеДиети

  Сок от домати против затлъстяване

  19.10.20100

  Едни от най-полезните сокове и фрешове са тези от домати и тиква. Доматеният сок се препоръчва за хора със затлъстяване. Добре е да се пие, когато ядем месо. Сокът от тиква няма никакви противопоказан

 • Намаляване на Апетита - Чаша вода преди хранене топи до 7 кгДиети

  Чаша вода преди хранене топи до 7 кг

  09.10.20105

  Магическият елексир за отслабване е чаша вода преди хранене. Водата запълва стомаха, бързо предизвиква чувство на ситост, в следствие на което човек яде по-малко и отслабва. За 3 месеца се топят 7 кг

 • Намаляване на Апетита - Как да обуздаем апетитаДиети

  Как да обуздаем апетита

  05.10.20102

  За да намалите апетита хапвайте често и малко, пийте вода преди хранене, наблегнете на ябълките. Не пропускайте закуската, хранете се бавно и спокойно и ограничете кафето. Зеленият чай е враг номер 1

 • Намаляване на Апетита - Вдишващ се шоколад премахва апетитаКулинарни Съвети

  Вдишващ се шоколад премахва апетита

  28.07.20100

  Специалисти изобретиха вдишващ се шоколад, който засища глада, намалява апетита и топи килограмите. Революционният продукт ще се появи на пазара в три вкуса - обикновен шоколад, малина и мента.

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки касаещи Намаляване на Апетита. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува постоянно интересни статии за Намаляване на Апетита. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Намаляване на Апетита. Готвач.бг - най-подробният сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Намаляване на Апетита. Намаляване на Апетита, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.