петък, 25 април
Ягоди срещу лош холестерол
Хранене при проблеми

Ягоди срещу лош холестерол

0

Похапването на 500 г ягоди на ден може да помогне за побеждаване на т. нар. лош холестерол, сочат резултатите от проучване.

1

Намаляване на холестерола

Намаляване на холестерола - Преглед на публикациите за Намаляване на холестерола. Намерете всичко, което търсите за Намаляване на холестерола. Разгледайте последно публикуваните материали, идеи и заръки по темата Намаляване на холестерола.
 • Намаляване на холестерола - Какво да не ядем при високо кръвно налягане и холестеролДиета при проблеми

  Какво да не ядем при високо кръвно налягане и холестерол

  20.12.20122

  Високите нива на холестерол и високо кръвно налягане обикновено нямат симптоми, но често тези два мними убийци ви поставят в сериозен риск от сърдечни заболявания, сърдечен удар и други кардиоваскуларни състояния.

 • Намаляване на холестерола - За ползите от ядкитеКое за какво е полезно

  За ползите от ядките

  03.05.20120

  Повечето хора мислят, че ядките са с високо съдържание на калории и мазнини . И са прави! Ядките са доста калориични. Но въпреки това е много трудно да не преяждаме с тези вкусни занимавки.

 • Намаляване на холестерола - Кетчуп всеки ден за здраво сърцеКое за какво е полезно

  Кетчуп всеки ден за здраво сърце

  09.02.20121

  Всекидневната консумация на кетчуп ще предпази сърдечно-съдовата ви система и ще намали нивата на лошия холестерол в тялото ви. Първоначалният вариант на кетчупа съдържал гъби, аншоа и орехи.

 • Намаляване на холестерола - Яжте сушени слънчогледови семки за здраво сърцеКулинарни Съвети

  Яжте сушени слънчогледови семки за здраво сърце

  27.10.20110

  Вкусните слънчогледови семки имат изключително благотворен ефект върху сърдечно-съдовата система. Редовното им консумиране е в състояние значително да редуцира нивата на лошия холестерол в кръвта.

 • Намаляване на холестерола - Десет съвета за нисък холестеролКулинарни Съвети

  Десет съвета за нисък холестерол

  22.04.20110

  Поддържането на ниски серумни нива на холестерола е особено важно за сърцето и кръвоносните съдове. Високите количества от т. нар. лош LDL холестерол са главна причина за атеросклеротични промени в съдовете.

 • Намаляване на холестерола - Боровинките намаляват значително холестерола дори и при животниКулинарни Съвети

  Боровинките намаляват значително холестерола дори и при животни

  24.08.20100

  Антиоксидантната способност на боровинките е един от факторите, с които може да се обяснени намаляването на нивото на холестерола. Боровинките са с високо съдържание на полифеноли и антиоксиданти.

 • Намаляване на холестерола - Кратък списък на полезните храниКулинарни Съвети

  Кратък списък на полезните храни

  21.08.20101

  Кратък списък на полезните и добри храни, които могат да ви гарантират отлично здраве - боровинки, ягоди, овес, бадеми, черен шоколад, фастъци, авокадо. Намалете холестерола по естествен начин.

 • Намаляване на холестерола - Повече праз, по-малко холестеролКулинарни Съвети

  Повече праз, по-малко холестерол

  21.08.20101

  Приемането на поне 2седмично на праз предпазва от рак на дебелото черво и простатата, и намалява нивото на холестерола, високото кръвно налягане. Праз лукът е добър източник на желязо.

 • Намаляване на холестерола - Боровинките намаляват холестерола предотвратяват рак на дебелото червоКулинарни Съвети

  Боровинките намаляват холестерола предотвратяват рак на дебелото черво

  21.08.20100

  Боровинките съдържат изключително полезни компоненти в състава си, и се препоръчва консумацията на безкостилковите зърнени плодове да стане ежедневие, особено при хората с онкологични заболявания.

Какво другите търсят

Теми и препоръки касаещи Намаляване на холестерола. Екипът на Готвач.бг се старае да въвежда често различни текстове за Намаляване на холестерола. Имаш предложения или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика Намаляване на холестерола. Готвач.бг - твоят сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене и Намаляване на холестерола. Намаляване на холестерола, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.