четвъртък, 24 април
Нишесте (Скорбяла)
Хранителни Продукти

Нишесте (Скорбяла)

0

Нишестето представлява нишестени зърна, които са извлечени от тъканите на картофи или зърнени култури. Нишестето се среща под формата на нишестен крем в магазинната мрежа. Нишестето се съдържа най-много в картофите и житните продукти.

1

Нишесте

Нишесте - Списък на статиите и темите касаещи Нишесте. Намерете това, което ви трябва относно Нишесте. Прегледай най-новите теми, класации и препоръки по темата Нишесте.
 • Нишесте - Сгъстители и стабилизатори са в основата на идеалното печивоКулинарни Съвети

  Сгъстители и стабилизатори са в основата на идеалното печиво

  07.03.20130

  Съставките, от които се получава перфектното печиво, са сгъстители, стабилизатори, набухватели, омекотители и подсладители.

 • Нишесте - Какво да правим, ако нямаме яйца?Кулинарни Съвети

  Какво да правим, ако нямаме яйца?

  02.01.20132

  Ако изведнъж установите, че нямате яйца, можете да ги замените с комбинации от други продукти. Например един банан, смачкан на пюре, е равен на едно яйце. То се замества и от нишесте с вода.

 • Нишесте - Как да приготвим перфектен яйчен кремКулинарни Съвети

  Как да приготвим перфектен яйчен крем

  10.07.20110

  Яйченият крем, известен и като сладкарски, служи за плънка на торти, а с добавка от масло може да послужи и за украса на торти и сладкиши. Той е известен и като крем патисие.

 • Нишесте - Истината за рачешките ролцаКулинарни Съвети

  Истината за рачешките ролца

  27.02.20112

  Рачешките ролца се правят от сурими – смляно филе от бяла риба. Некачествените се трошат и нямат вкус, защото съдържат много нишесте и брашно.

 • Нишесте - Как да приготвим вкусно плодово желеКулинарни Съвети

  Как да приготвим вкусно плодово желе

  25.09.20100

  Най-вкусните плодови желета се приготвят, като сварите част от плодовете и им добавите нишесте, а след това добавите прясноизцеден плодов сок или пасирани плодове. Приготвяне на захарен сироп.

Какво другите търсят

Теми и препоръки касаещи Нишесте. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува често разнообразни статии на тема Нишесте. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Нишесте. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Нишесте. Нишесте, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.