понеделник, 21 април
Диета с кисело зеле
Диети

Диета с кисело зеле

0

Сега е сезона на туршиите и киселото зеле. Идеален момент да послушате руските диетолози за диета с кисело зеле. Тази нискокалорична храна е много богата на витамини A, B, C и K, както и на минерали.

1

Отслабване със зеле

Отслабване със зеле - Преглед на материалите касаещи Отслабване със зеле. Научете това, което ви трябва относно Отслабване със зеле. Приятно сърфиране из най-новите публикации, идеи и съвети отнасящи се за Отслабване със зеле.
 • Отслабване със зеле - Отслабване със зелеДиети

  Отслабване със зеле

  02.03.20124

  С помощта на зеле можете да отслабнете бързо и лесно. Зелето не само помага на тялото да изгуби излишните килограми, но действа и оздравяващо, тъй като насища организма с полезни вещества.

 • Отслабване със зеле - Най-ефективната диета в светаДиети

  Най-ефективната диета в света

  27.07.20117

  Диетата със супа от зеле гарантира отслабване и включва някои нискокалорични храни. Тя се изпълнява 1 седмица. С тази богата на фибри диета се свалят от 4 до 5 килограма.

Какво другите търсят

Статии и препоръки на тема Отслабване със зеле. Готвач.бг се стреми да публикува редовно интересни статии за Отслабване със зеле. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция Отслабване със зеле. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене и Отслабване със зеле. Отслабване със зеле, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.