Кои са най-подходящите подправки за дивеч

Кои са най-подходящите подправки за дивеч

0

Много домакини се чудят как се готви месото от дивеч - дали се маринова, с каква марината се маринова и с какви подправки се овкусява. Ето няколко съвета, които ще Ви помогнат при готвенето на дивеч. Като цяло...

1

Подправки за Дивеч

Търсиш информация за Подправки за Дивеч? Разгледай последните ни публикации и статии за Подправки за Дивеч.
Кулинарна обработка на дивеч

Кулинарна обработка на дивеч

Преди да стигне до трапезата, месото от дивеч преминава през няколко различни етапа на обработка, като голяма част от тях са предварителни. Преди да стигне месото от дивеч до топлинна обработка, то се подлага на...

Класически сосове за дивеч

Класически сосове за дивеч

Сосовете за дивеч обогатяват вкуса на месото и го правят по-ароматно и приятно. Сред класическите сосове е червеният сос. Необходими продукти: 750 грама телешки кокали, 25 милилитра зехтин, 50 грама пшеничено...

Как правилно да печем дивеч

Как правилно да печем дивеч

напълнят, а по-едрият дивеч се нарязва на парчета и тогава се накисва. След като дивечът е престоял едно денонощие, той се изважда от маринатата и се отцежда. Не бива да се забравя, че дивечовото месо е много по-сухо...

Вкусни рецепти за печен дивеч

Вкусни рецепти за печен дивеч

Печеният дивеч е много вкусен и е любим на почитателите на ловджийската кухня и на гурме-специалитетите. Един от известните ловджийски специалитети в любимата ни италианска кухня е асорти от различни видове дивеч...

Тънкости при готвенето на дивеч

Тънкости при готвенето на дивеч

Когато се готви дивеч, трябва да се спазват някои тънкости. Когато се готви див заек, за предпочитане е този, който е живял в планински места, пред този, който е живял в ниски местности. Най-вкусен е дивият заек...

Направете си така кайма от дивеч

Направете си така кайма от дивеч

ситно и го объркайте с подправките. Може да използвате готова подправка, която е специално за дивеч, а може и сами да си я направите. Ако изберете втория начин, сложете на 1 кг месо 6 г черен пипер, 7 г кимион, 10 г...

Как да консервираме и съхраняваме месото от дивеч

Как да консервираме и съхраняваме месото от дивеч

Поради своята структура и специфика месото от дивеч се съхранява по определен начин, за да се предпази от разваляне и да съхрани вкусовите си качества. Ако се остави повече от 24 часа на стайна температура, то неминуемо...

Индийското орехче е идеално за картофи и дивеч

Индийското орехче е идеално за картофи и дивеч

Различните видове подправки са идеални за съчетаване с ястия, супи и десерти, които на пръв поглед като че ли нямат нужда от тях. Но с помощта на ароматните подправки вкусът им става още по-наситен. Всеки сам...

Подправки, подходящи за джолан

Подправки, подходящи за джолан

, с кисело зеле, с ориз, моркови или грах. Вкусен джолан можете да сготвите и с бира или вино. Подходящите подправки за джолан са лук, чесън, риган, мащерка, девесил, магданоз, черен пипер...

Подправки за пилешка супа

Подправки за пилешка супа

подправки за класическата супа с пилешко месо, която е чудесен лек при грип и настинка. В бонус ще споделим с вас и някои от здравословните ползи на тези подправки, защото е важно храната да бъде не само ароматна и...

Най-популярните азиатски подправки

Най-популярните азиатски подправки

кухня. Уникалният вкус на азиатската кухня се дължи най-вече на умелото използване на нейните подправки. Ето някои от най-разпространените: Джинджифил - употребява се най-вече пресен корен от тази подправка...