четвъртък, 24 април
Кефир
Млечни Продукти

Кефир

6

Млечната напитка, която се произвежда от кефир притежава уникални освежаващи, лечебни и вкусови свойства. Кефирът изобилства от протеини, липиди и захари. Кефирът е известен и като тибетска гъба

1

Ползи от кефира

Ползи от кефира - Списък на публикациите касаещи Ползи от кефира. Научете това, което търсите за Ползи от кефира. Прегледай най-новите материали, класации и препоръки по темата Ползи от кефира.
  • Ползи от кефира - Отслабване с кефирДиети

    Отслабване с кефир

    26.10.20120

    Кефирът е млечно-кисел продукт, който води своето начало от Кавказ. Той има редица полезни действия върху организма, но също така помага и за сваляне на излишни килограми.

Какво другите търсят

Теми и заръки касаещи Ползи от кефира. Екипът на Готвач.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни статии на тема Ползи от кефира. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Ползи от кефира. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Ползи от кефира. Ползи от кефира, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.