Основни правила при замразяване на риба

Основни правила при замразяване на риба

1

Рибата е едно от най-здравословните храни, които трябва да присъстват на трапезата ви поне 2-3 пъти седмично. Практичните домакини могат да замразяват риба, следвайки следните основни правила. Важно е да се знае...

1

Правила за замразяване

Търсиш информация за Правила за замразяване? Разгледай последните ни публикации и статии за Правила за замразяване.
Замразяване на чушки

Замразяване на чушки

Червеният и жълтият цвят на пиперките всъщност е съвкупност от пигменти-антиоксиданти. Освен че ни пазят от старостта, те съдържат още калий, калций, магнезий, фосфор и желязо. Именно заради това тяхната...

Как да замразяваме царевица?

Как да замразяваме царевица?

при замразяването. Много подходяща за замразяване е сладката царевица. Като купите царевица в сезона, в който се продава евтино, ще спестите доста средства след това и ще можете дълго време да се насладите на вкуса й...

Замразяване и съхранение на бамя

Замразяване и съхранение на бамя

Ви. И в двата случая е добре бамята да бъде обработена не по-късно от 24 часа след като бъде набрана. Ето как да процедирате в тези две ситуации: Замразяване на бамя След като сте се снабдили с бамята трябва да...

Замразяване и размразяване на тесто

Замразяване и размразяване на тесто

1

Понякога се случва да замесите повече тесто, отколкото ви е било необходимо, за да опечете кекс или питка или друг вид печиво. За да не печете огромни количества, е по-добре да замразите тестото, за да го използвате...

Внимателно избирайте опаковките за замразяване във фризера!

Внимателно избирайте опаковките за замразяване във фризера!

изсъхнат хранителните ви продукти под натиска на ниската температура. Вземете под внимание следните фактори, когато тръгнете да избирате опаковки за замразяване: 1. Ако видите написан знака „LE” или символите...

Какво трябва да знаем за дълбокото замразяване

Какво трябва да знаем за дълбокото замразяване

хранителната стойност, отколкото консервираните и изсушените. Камерите за дълбоко замразяване са уреди, които добиват все по-широка популярност. Те пестят време и средства, стига да се спазват три основни правила, които...

Практични съвети за опаковане преди замразяване

Практични съвети за опаковане преди замразяване

Текстът съдържа полезна информация и практични съвети за опаковане на продуктите, преди замразяване. Големите парчета месо, големите сладкиши, обемистите продукти с неправилна форма се опаковат в полиетиленово...

Няколко трика при замразяване на храна

Няколко трика при замразяване на храна

каквото ви хрумне за през зимата. - Преди замразяване непременно разделете продуктите на части, които смятате, че са ви достатъчни за едно приготвяне. - Това е нужно, тъй като никога не трябва да замразявате повторно...

Замразяване на месо и колбаси във фризер

Замразяване на месо и колбаси във фризер

1

Всички видове месо и колбаси са подходящи за замразяване. Начините не се различават особено. Обединяващо е изискването да не са много тлъсти, а ако е прясно заклано, месото трябва да се окачи за няколко дни на хладно...

Предложения за супи, подходящи за замразяване

Предложения за супи, подходящи за замразяване

супата се доварява. Замразяване: Добре охладената супа се налива в подходящ съд, опакова се и се замразява. Размразяване: Супата се прехвърля в тенджера и се затопля на умерен огън. Застройва се с 1-2 яйца и 1...

Съвети за замразяване и съхранение на миди

Съвети за замразяване и съхранение на миди

случаи това се оказва невъзможно. Поради тази причина ще ви дадем някои съвети как да съхранявате миди чрез замразяване и консервиране: Съхраняване на миди в хладилник Като цяло е най-добре да консумирате...