петък, 25 април
Праскови
Плодове

Праскови

0

Прасковите със средна големина имат около 35 калории - перфектна закуска или десерт. Прасковите са източници на витамин А, С и Е. От праскови се приготвят вкусни сладка, компоти и сладкиши. Състав на прасковите.

1

Праскови

Праскови - Обзор на темите за Праскови. Научете онова, което искате да знаете за Праскови. Разгледайте последно публикуваните материали, идеи и заръки на тема Праскови.
  • Праскови - НектариниПлодове

    Нектарини

    20.02.20140

    Нектарините са много близки роднини на прасковата, а в миналото са ги наричали персийска слива. Нектарините притежават изключително богат аромат и невероятен вкус, което ги прави любим плод на мнозина. Нектарините не съдържат холестерол и натрий.

  • Праскови - Храните с най-високо съдържание на пестицидиКулинарни Новини

    Храните с най-високо съдържание на пестициди

    19.01.20140

    Пестицидите са тези химикали, предназначени за третиране на неорганична храна. Те доказано вредят на човешкото здраве.

  • Праскови - Сочни десерти с прасковиКакво да сготвя

    Сочни десерти с праскови

    25.08.20130

    С прасковите можем да си направим най-различни десерти – крем, кекс, пай, торта и др. Подбрахме три рецепти на сладки изкушения с праскови.

  • Праскови - Да си изсушим прасковиКулинарни Съвети

    Да си изсушим праскови

    01.08.20130

    Ако обичате праскови, можете да ги консервирате по най-различни начини – като сладко, компоти или мармалад. Но много вкусни стават прасковите, които са сушени.

  • Праскови - Как да съхраняваме праскови и нектариниКулинарни Съвети

    Как да съхраняваме праскови и нектарини

    12.09.20120

    Най-важното при съхраняването на прасковите и нектарините е да ги премествате внимателно, тъй като и най-леката травма на плода води до загниване.

  • Праскови - Ползите от нектарините и прасковитеКое за какво е полезно

    Ползите от нектарините и прасковите

    30.07.20120

    Сладката и вкусна нектарина е тясно свързана с прасковата. Както и прасковата , плодът е описан като плод с костилка, принадлежащ към рода Prunus, който включва също сливите , червената джанка, бадемите и т. н. Този род плодове се ценени в световен мащ

  • Праскови - Консервиране на кайсии и прасковиКулинарни Съвети

    Консервиране на кайсии и праскови

    27.06.20120

    Не можем да ги похапваме в прясно състояние през зимата, но пък можем да си и консервираме – вкусът не е същият, но е много по-добре от това да си купуваме плодове от пазара с пластмасов вкус и нереално висока цена.

  • Праскови - Цветовете на хранитеКулинарни Съвети

    Цветовете на храните

    30.07.20110

    Плодовете и зеленчуците действат по специален начин върху организма в зависимост от цвета им. Динята действа успокояващо и енергизиращо, прасковите и кайсиите действат върху настроението.

  • Праскови - Прасковите – полезни за сърцето и стомахаКулинарни Съвети

    Прасковите – полезни за сърцето и стомаха

    12.07.20110

    Сочните плодове са добър очистител и за хора, включващи голямо количество богата на мазнини храна в ежедневното си меню. Прасковите се препоръчват и при много болести на черния дроб.

Какво другите търсят

Материали и препоръки относно Праскови. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно различни текстове за Праскови. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция Праскови. Готвач.бг - българският портал за подбрани рецепти, здравословно хранене и Праскови. Праскови, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.