четвъртък, 24 юли
Праскови
Плодове

Праскови

0

Прасковите със средна големина имат около 35 калории - перфектна закуска или десерт. Прасковите са източници на витамин А, С и Е. От праскови се приготвят вкусни сладка, компоти и сладкиши. Състав на прасковите.

1

Праскови

Обзор на темите за Праскови. Научете онова, което искате да знаете. Разгледайте последно публикуваните материали, идеи и заръки на тема Праскови.
 • Праскови - НектариниПлодове

  Нектарини

  20.02.20140

  Нектарините са много близки роднини на прасковата, а в миналото са ги наричали персийска слива. Нектарините притежават изключително богат аромат и невероятен вкус, което ги прави любим плод на мнозина. Нектарините не съдържат холестерол и натрий.

 • Праскови - Храните с най-високо съдържание на пестицидиКулинарни Новини

  Храните с най-високо съдържание на пестициди

  19.01.20140

  Пестицидите са тези химикали, предназначени за третиране на неорганична храна. Те доказано вредят на човешкото здраве.

 • Праскови - Сочни десерти с прасковиКакво да сготвя

  Сочни десерти с праскови

  25.08.20130

  С прасковите можем да си направим най-различни десерти – крем, кекс, пай, торта и др. Подбрахме три рецепти на сладки изкушения с праскови.

 • Праскови - Да си изсушим прасковиКулинарни Съвети

  Да си изсушим праскови

  01.08.20130

  Ако обичате праскови, можете да ги консервирате по най-различни начини – като сладко, компоти или мармалад. Но много вкусни стават прасковите, които са сушени.

 • Праскови - Как да съхраняваме праскови и нектариниКулинарни Съвети

  Как да съхраняваме праскови и нектарини

  12.09.20120

  Най-важното при съхраняването на прасковите и нектарините е да ги премествате внимателно, тъй като и най-леката травма на плода води до загниване.

 • Праскови - Ползите от нектарините и прасковитеКое за какво е полезно

  Ползите от нектарините и прасковите

  30.07.20120

  Сладката и вкусна нектарина е тясно свързана с прасковата. Както и прасковата , плодът е описан като плод с костилка, принадлежащ към рода Prunus, който включва също сливите , червената джанка, бадемите и т. н. Този род плодове се ценени в световен мащ

 • Праскови - Консервиране на кайсии и прасковиКулинарни Съвети

  Консервиране на кайсии и праскови

  27.06.20120

  Не можем да ги похапваме в прясно състояние през зимата, но пък можем да си и консервираме – вкусът не е същият, но е много по-добре от това да си купуваме плодове от пазара с пластмасов вкус и нереално висока цена.

 • Праскови - Цветовете на хранитеКулинарни Съвети

  Цветовете на храните

  30.07.20110

  Плодовете и зеленчуците действат по специален начин върху организма в зависимост от цвета им. Динята действа успокояващо и енергизиращо, прасковите и кайсиите действат върху настроението.

 • Праскови - Прасковите – полезни за сърцето и стомахаКулинарни Съвети

  Прасковите – полезни за сърцето и стомаха

  12.07.20110

  Сочните плодове са добър очистител и за хора, включващи голямо количество богата на мазнини храна в ежедневното си меню. Прасковите се препоръчват и при много болести на черния дроб.

Какво другите търсят

Материали и препоръки относно Праскови. Екипът на Готвач.бг се грижи да добавя постоянно различни текстове. Имаш предложения или критики към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да разширим и разнообразим тази секция. Готвач.бг - българският портал за подбрани рецепти, здравословно хранене. Праскови, мнения и оценки. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.