Съвети за приготвяне на домашен сладолед

Съвети за приготвяне на домашен сладолед

0

между него и другия най-разпространен вид американски сладолед е, че италианският е с по-нискомаслена текстура. Рецептите за приготвяне на сладолед са много. В него могат да се добавят съставки като яйца, аромати...

1

Приготвяне на сладолед

Търсиш информация за Приготвяне на сладолед? Разгледай последните ни публикации и статии за Приготвяне на сладолед.
Това са най-лесните за приготвяне сладоледи

Това са най-лесните за приготвяне сладоледи

да си приготви у дома. Вижте кои са те в галерията ни! page1. Плодов сладолед с йогурт Към кофичка с йогурт добавете ягоди, боровинки, къпини. Смелете в блендер всичко това, като оставите по-големи парченца от...

Приготвяне на домашни бонбони

Приготвяне на домашни бонбони

алкохол по избор; Начин на приготвяне: Първо сложете сметаната в тенджера и я оставете почти да заври. След това сложете шоколада и кафето в купа и бавно налейте горещата сметана в сместа, разбърквайте внимателно докато...

Приготвяне на домашни пастети

Приготвяне на домашни пастети

1

копър Необходими продукти: 1 бр. риба тон консерва, нахут, сол, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате. Ако ви се струва твърде сухо и блендерът не се справя с...

Лесни за приготвяне сладкиши

Лесни за приготвяне сладкиши

Съвременните домакини искат да зарадват семейството си с вкусни сладкиши, но обикновено не им остава време – след като се върнат от работа, ги очаква пералнята, чиниите, готвене... И за десерт често не остава време...

Приготвяне на плодови вина

Приготвяне на плодови вина

1

Плодово вино може да се приготви от най-различни плодове, а също така и от растения, които растат на бостан. Годни за приготвяне на плодово вино са динята и пъпешът. Приготвянето на плодово вино има своите...

Приготвяне на домашни колбаси

Приготвяне на домашни колбаси

Разнообразието от колбаси в днешния свят е невъобразимо. Това е лесно обяснимо от историческа гледна точка. Първите известни сведения за приготвяне на трайни месни изделия са от преди 2 600 години от Италия, Гърция...

Приготвяне на домашен бабек

Приготвяне на домашен бабек

3

Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека, който се предлага в магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3...

Тънкости при приготвяне на спанак

Тънкости при приготвяне на спанак

4

каротинът, полезният витамин С се запазват и усвояват по-добре. Варенето трябва да става в плътно затворен съд. Максималното време за варене е 10 до 15 минути. За най-здравословно приготвяне варете спанака на пара. Листата...

Приготвяне на домашни бебешки пюрета

Приготвяне на домашни бебешки пюрета

3

приготвяне: Плодовете трябва да са много ситно нарязани. Поставят се в дълбок съд и се заливат с вода. Кипват се за 5-6 мин., да омекнат, след което се пасират, до получаването на пухкава смес. Това пюре ще стигне за...

Съвети при приготвяне на елда

Съвети при приготвяне на елда

Все по-често срещаме рецепти, приготвени с така полезната елда, или т.нар. гречка. Тук в стегнат стил, кратко, точно и ясно, ще ви представя някои основни моменти в приготвянето на елда в кулинарията. Ако ястието е...

Приготвяне и подреждате на мезета

Приготвяне и подреждате на мезета

Когато се подреждат мезета, най-важното е те да изглеждат красиво. Салами, особено сухите, се нарязват много тънко и леко по диагонал. Те се нареждат в плата или чинии на редове или на кръгове. Ако няма достатъчно...