четвъртък, 24 април
Здравословни ползи от пчелното млечице
Кое за какво е полезно

Здравословни ползи от пчелното млечице

0

Пчелното млечице е биологичен продукт, секретиран от пчели кърмачки - нелетящите пчели на възраст от 5 до 15 дни. То служи за храна на личинките, търтеите и пчелата майка. В различните държави е наричано различно: “желе роял , “маточно млечице и др.

1

Пчели

Пчели - Преглед на публикациите и темите за Пчели. Намерете всичко, което търсите относно Пчели. Приятно гледане на най-актуалните теми, класации и съвети касаещи Пчели.
 • Пчели - Иде ли краят на мановия медКулинарни Новини

  Иде ли краят на мановия мед

  06.04.20132

  Пчеларите, които произвеждат прочутия манов мед в района на Странджа планина, са в паника – пчелите измират масово. Никой не е пощаден от бедствения мор, който опразва кошер след кошер.

 • Пчели - Внимание - мед с ГМОКулинарни Новини

  Внимание - мед с ГМО

  12.02.20130

  За възможността за поява на мед с ГМО алармира пчеларят Илия Цонев, който е член на Националната научна асоциация по пчеларство. Основанието за това тревожно твърдение е

 • Пчели - Целебната сила на прополисаКое за какво е полезно

  Целебната сила на прополиса

  03.01.20134

  Наричаният още пчелен клей има високо съдържание на витамини, белтъчини и други полесни за организма вещества. Той има противомикробно, противовъзпалително, антимикотично и имуностимулиращо действие.

 • Пчели - Хранителна стойност на медаКулинарни Съвети

  Хранителна стойност на меда

  31.03.20110

  Високата хранителна стойност на меда идва от наличието на монозахариди, които се усвояват от организма без никаква обработка, защото постъпват направо в кръвта.

 • Пчели - Как се прави медътКулинарни Съвети

  Как се прави медът

  30.09.20100

  Отначало медът е под формата на нектар в цветята, който се прибира от пчелите и след това се превръща в мед. Информация за правене на меда. Производството на мед.

Какво другите търсят

Полезна информация и съвети касаещи Пчели. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали на тема Пчели. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика Пчели. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене и Пчели. Пчели, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.