Как да размразяваме месо

Как да размразяваме месо

0

микровълнова фурна, тъй като при този начин на размразяване се губят ценни хранителни вещества. При готвене такова месо ще изгуби съвсем вкуса си, както и привлекателния си външен вид. Най-добре е да размразявате месото...

1

Размразяване на Храна

Търсиш информация за Размразяване на Храна? Разгледай последните ни публикации и статии за Размразяване на Храна.
Бързо размразяване на продуктите

Бързо размразяване на продуктите

1 

Когато ви е необходимо бързо да размразите продукт от фризера, трябва да имате предвид, че неправилното размразяване може да развали формата на продукта и да влоши вкусовите му качества. Един от най-лесните варианти...

Как да размразяваме месото

Как да размразяваме месото

 

размразяване сокове. Не размразявайте месо във вода, тъй като тя ще извлече така ценните за организма екстрактни вещества. Ако все пак ви се наложи да размразявате с вода, запомнете, че тя не трябва да бъде топла. Като...

Замразяване и размразяване на тесто

Замразяване и размразяване на тесто

1 

Понякога се случва да замесите повече тесто, отколкото ви е било необходимо, за да опечете кекс или питка или друг вид печиво. За да не печете огромни количества, е по-добре да замразите тестото, за да го използвате...

Как да размразяваме различните продукти

Как да размразяваме различните продукти

1 

и някои примери за времето, необходимо за размразяване. Един килограм червено месо при стайна температура (20 С) се размразява за 6 до 8 часа. Ако решите да го размразявате в хладилник, извадете продукта на...

Бързото размразяване лишава месото от вкус

Бързото размразяване лишава месото от вкус

 

, за да се разтопи постепенно. При стайна температура това ще отнеме около шест часа. Бавното размразяване дава възможност на тъканта на месото да попие голяма част от отделилия се сок. За да сварите сочно месо, залейте...

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest