понеделник, 3 август
Задава се забрана срещу розовите домати
Кулинарни Новини

Задава се забрана срещу розовите домати

10

Има вероятност европейският проекторегламент да забрани производството на някои сортове български зеленчуци, сред които са чушките и розовите домати.

1

Сортове Домати

Обзор на статиите касаещи Сортове Домати. Научете всичко, което искате да знаете. Прегледай най-четените авторски публикации, класации и заръки по темата Сортове Домати.
 • Сортове Домати - ДоматиЗеленчуци

  Домати

  26.02.20140

  Доматите са навярно сред най-разпространените, обичани и популярни зеленчуци в света. Видове домати, ползи, избор и съхранение на доматите. Съдържание на ликопен и антиоксиданти в доматите.

 • Сортове Домати - Болести по доматитеДвор и Градина

  Болести по доматите

  07.09.20130

  Доматите страдат от доста специфични заболявания, които, ако не се лекуват навреме, развалят както вида, така и вкуса на този полезен зеленчук.

 • Сортове Домати - Български домати пазят от ракКое за какво е полезно

  Български домати пазят от рак

  02.02.20130

  Нов сорт оранжево-жълти домати с повишено съдържание на бета-каротин е разработен от учените от Института за зеленчукови култури Марица“.

 • Сортове Домати - Сортове доматиКулинарни Съвети

  Сортове домати

  15.03.20121

  Доматите са един изключително полезен зеленчук и те са си извоювали почетно място на българската трапеза. Използват се масово както за приготвянето на салати, така за забъркването на вкусни гозби.

 • Сортове Домати - Създадоха сладки доматиЛюбопитно

  Създадоха сладки домати

  24.11.20090

  Испански растениевъди създадоха сорт сладки домати. Цената на новите сладки домати обаче ще бъде четири пъти по-висока от тази на обикновените.

 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят

Теми и съвети касаещи Сортове Домати. Екипът на Готвач.бг се старае да добавя често разнообразни текстове. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене. Сортове Домати, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.