Технология на сушене na на риба, месо и билки: Какво трябва да знаем

Технология на сушене na на риба, месо и билки: Какво трябва да знаем

0

-дълъг период от време. Чрез технологията на сушене можем да изсушаваме плодове и зеленчуци, риба и месни продукти, както и почти всички билки. При последните сушенето е най-разпространено. Разгледайте в нашата...

1

Сушене на билки

Търсиш информация за Сушене на билки? Разгледай последните ни публикации и статии за Сушене на билки.
Хайдушка билка

Хайдушка билка

1

британската билкова медицина се счита, че ранилистът подобрява нервната функция и спира свръхактивността. Хайдушката билка е ефективна и при предменструални оплаквания и слаба памет. Когато се комбинира с билки като...

Билки за добро храносмилане

Билки за добро храносмилане

намерен както под формата на подправка в хранителните магазини, така и като сушена билка в аптеките. Залейте 1 с.л. от растението с 400 мл гореща вода. Разделете чая на 2 части и ги изпийте 1 час след хранене. Казват...

Най-полезните билки

Най-полезните билки

. Дори при вече образували се такива, той ограничава растежа им. Магданоз – когато сме започнали с подправките – билки, няма как да пропуснем магданоза. Той, както и събратята си, предпазва от формирането на тумори...