четвъртък, 24 юли
Листа Нори
Хранителни Продукти

Листа Нори

0

Листата нори са една от задължителните съставки при приготвянето на суши. Листа нори се правят от сушени, ядливи морски водорасли, отглеждани в пристанищата на Япония. Листа нори се използват много и във вегетарианската кухня.

1

Суши

Преглед на текстовете за Суши. Намерете всичко, което търсите. Приятно сърфиране из нашите материали, идеи и съвети отнасящи се за Суши.
 • Суши - СушиХранителни Продукти

  Суши

  04.03.20143

  Суши е най-известното японско ястие извън пределите на Япония, но какво знаем за него. Научете повече за видовете суши, приготвяне на суши, рискове от консумацията на суши.

 • Суши - Какво е сурими и за какво се използва?Кулинарни Съвети

  Какво е сурими и за какво се използва?

  29.10.20130

  Родината на сурими е югоизточна Азия. В превод от японски сурими означава измита и смляна риба. За пръв път сурими е направено преди около хиляда години в Япония.

 • Суши - Продукти за сушиКулинарни Съвети

  Продукти за суши

  15.10.20130

  Сушито може да се приготвя във всякакви форми и вариации. За приготвянето му са необходими няколко основни необходими базови продукти, както и нужното познание.

 • Суши - Най-популярните специалитети от японската кухняКакво да сготвя

  Най-популярните специалитети от японската кухня

  13.10.20130

  Японската кухня се отличава от всяка друга в света, в нея няма влияния на други национални кухни. Специалитетите от японската кухня са любими на хора от много държави.

 • Суши - Тънкости при приготвяне на сушиКулинарни Съвети

  Тънкости при приготвяне на суши

  17.04.20131

  Японската кухня е неповторима и привлекателна за всички, които обичат изискания необикновен вкус. Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия.

 • Суши - Кулинарни тънкости при правенето на сушиКулинарни Съвети

  Кулинарни тънкости при правенето на суши

  09.06.20120

  В магазините отдавна се продават продукти, с помощта на които можете да приготвите суши в домашни условия. Но трябва да сте наясно и с някои тънкости в приготвянето на този японски специалитет.

 • Суши - Полезни продукти, които не са подходящи за възрастни хораКулинарни Съвети

  Полезни продукти, които не са подходящи за възрастни хора

  16.09.20110

  Продуктите, които не се препоръчват на възрастните хора, са меките сирена с плесен и сините сирена, суши, майонеза, миди и морски дарове.

 • Суши - Защо жените не стават суши-майсториКулинарни Съвети

  Защо жените не стават суши-майстори

  13.06.20110

  В суши-ресторантите не взимат жени за суши-майстор, защото любителите на този деликатес смятат, че жените имат по-висока температура от мъжете и развалят ястието.

 • Суши - Митове и истини за сушиКое за какво е полезно

  Митове и истини за суши

  29.04.20110

  Съществуват много митове за суши и един от тях е, че от суши се напълнява. Морските дарове, от които се приготвя суши, не съдържат мазнини, но ни зареждат с лесноусвоими белтъчини.

Какво другите търсят

Статии и препоръки на тема Суши. Екипът на Готвач.бг се старае да въвежда редовно интересни материали. Имаш предложения или критики към сайта? Пиши ни, ще се радваме да разширим и разнообразим актуалната секция. Готвач.бг - национален портал за кулинарни рецепти, здравословно хранене. Суши, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.