Полезни съвети за сервиране и съхранение на сирене

Полезни съвети за сервиране и съхранение на сирене

0

със сирене като предястие, изборът трябва да е максимум от пет вида сирена – напълно достатъчно е. Ако става въпрос за поднасяне на сиренето към десерт, изберете до девет вида сирена. Изберете сирена от различни...

1

Съхранение на сирене

Търсиш информация за Съхранение на сирене? Разгледай последните ни публикации и статии за Съхранение на сирене.
Правилно съхранение на подправки

Правилно съхранение на подправки

Във всичко в домакинската работа има основни правила, подправките не правят изключение. При тях тези правила са свързани не само с правилното им използване към различните ястия, но и с адекватното им съхранение...

Съхранение на грозде

Съхранение на грозде

специфична газова камера не се нарушава прекалено често, то тя може да издържи до края на март. Друг метод за съхранение на грозде у нас е известен като "суха чепка". Гроздовете се поставят в щайги, наредени на етажи. Между...

Съхранение на печени чушки

Съхранение на печени чушки

1

Печените чушки можете да сложите за зимата във фризер или ако предпочитате, в буркани. За замразяване на чушки във фризера всичко, което ви трябва са торбички, където да ги наредите. Ако предпочитате някакви кутии...

Съхранение на бамя

Съхранение на бамя

затваряне. Запечатват се, като в пликовете не трябва да има въздух и се връщат във фризера. Сушена бамя – Друг метод за съхранение на бамята е сушенето. Нанизва се на нанизи и се поставя на добре огрято от слънцето...

Съхранение на червено цвекло

Съхранение на червено цвекло

червеното цвекло се съхранява с изрязани до челата листа, сортирано, чисто, но немито. Избраните екземпляри са здрави, без механични повреди, неполивани и неторени непосредствено преди съхранението. За съхранение най...

Съхранение на магданоз

Съхранение на магданоз

2

съхраняване на магданоз, за да може да бъде използван по всяко време за добавка в любимите ястия. Най-разпространеният начин за съхранение е сушенето. Преди сушенето магданозът се почиства от пожълтелите, завехнали и...

Съхранение на орехи и ядки

Съхранение на орехи и ядки

Когато купувате ядки, не винаги успявате да използвате цялото количество на един път. Ядките съдържат много мазнини, които при висока температура и свободен достъп на въздух ги превръщат в доста горчив деликатес. За...

Консервиране и съхранение на боровинки

Консервиране и съхранение на боровинки

популярен начин на съхранение на боровинките е превръщането им в сок. За да си направите от този елексир, са ви необходими боровинки, захар и лимонена киселина. Добре измитите боровинки се слагат в дълбок съд и вода долу-горе...

Съхранение и приготвяне на кестени

Съхранение и приготвяне на кестени

Кестенът е подходящ за солени и за сладки ястия. Съществуват много различни технологии, по които може да бъде приготвен. За да си купите кестени, трябва да знаете следните неща – първо цветът му трябва да бъде...

Съхранение и консервиране на тикви

Съхранение и консервиране на тикви

, което ще доведе до гниене и намаляване на срока на годност. Подредете тиквите на разстояние една от друга, далеч от стени и прозорци, по които много често се появява конденз. За по-дълго съхранение, замразяването или...

Консервиране и съхранение на тиквички

Консервиране и съхранение на тиквички

2

Тиквичките са ранен пролетен зеленчук, който е предпочитан през цялото лято, заради добрия си вкус и много достъпната си цена. От тиквички могат да се приготвят толкова много гозби – добавят се в гювеч, супа, ориз...