Полезни съвети за сервиране и съхранение на сирене

Полезни съвети за сервиране и съхранение на сирене

0

със сирене като предястие, изборът трябва да е максимум от пет вида сирена – напълно достатъчно е. Ако става въпрос за поднасяне на сиренето към десерт, изберете до девет вида сирена. Изберете сирена от различни...

1

Съхранение на сирене

Търсиш информация за Съхранение на сирене? Разгледай последните ни публикации и статии за Съхранение на сирене.
Съхранение на бамя

Съхранение на бамя

затваряне. Запечатват се, като в пликовете не трябва да има въздух и се връщат във фризера. Сушена бамя – Друг метод за съхранение на бамята е сушенето. Нанизва се на нанизи и се поставя на добре огрято от слънцето...

Съхранение на печени чушки

Съхранение на печени чушки

1

Печените чушки можете да сложите за зимата във фризер или ако предпочитате, в буркани. За замразяване на чушки във фризера всичко, което ви трябва са торбички, където да ги наредите. Ако предпочитате някакви кутии...

Съхранение на грозде

Съхранение на грозде

специфична газова камера не се нарушава прекалено често, то тя може да издържи до края на март. Друг метод за съхранение на грозде у нас е известен като "суха чепка". Гроздовете се поставят в щайги, наредени на етажи. Между...

Съхранение на червено цвекло

Съхранение на червено цвекло

червеното цвекло се съхранява с изрязани до челата листа, сортирано, чисто, но немито. Избраните екземпляри са здрави, без механични повреди, неполивани и неторени непосредствено преди съхранението. За съхранение най...

Съхранение на магданоз

Съхранение на магданоз

2

съхраняване на магданоз, за да може да бъде използван по всяко време за добавка в любимите ястия. Най-разпространеният начин за съхранение е сушенето. Преди сушенето магданозът се почиства от пожълтелите, завехнали и...

Правилно съхранение на подправки

Правилно съхранение на подправки

Във всичко в домакинската работа има основни правила, подправките не правят изключение. При тях тези правила са свързани не само с правилното им използване към различните ястия, но и с адекватното им съхранение...

Съхранение и консервиране на рукола

Съхранение и консервиране на рукола

Руколата съдържа много витамин С, което я прави много полезна за организма. Когато хапвате рукола вие повишавате устойчивостта на организма към вирусите. Витамин С е мощен антиоксидант, а когато консумирате...

Съхранение и консервиране на леща

Съхранение и консервиране на леща

минути и я добавете към вашето ястие. Съхранение на леща Съхранявайте сушената (пакетирана) леща в херметически затворен съд в шкафа или на хладно сухо място за период до една година. Леща, която е била приготвена...

Консервиране и съхранение на тиквички

Консервиране и съхранение на тиквички

2

Тиквичките са ранен пролетен зеленчук, който е предпочитан през цялото лято, заради добрия си вкус и много достъпната си цена. От тиквички могат да се приготвят толкова много гозби – добавят се в гювеч, супа, ориз...

Съвети за съхранение на салати

Съвети за съхранение на салати

Въпреки че правенето на салата изглежда напълно лесна задача, винаги трябва да се съобразите с някои изисквания, ако искате да консумирате и да сервирате свежа и вкусна салата. Използвайте винаги само крехка зелена...

Съхранение и консервиране на гъби

Съхранение и консервиране на гъби

1

Когато ще консервирате гъби не ги оставяйте дълго да чакат за обработка. Добре е да ги приберете във фризер ден-два след като са набрани или купени. По същия начин стои въпросът с консумацията – не оставяйте прекалено...