петък, 18 април
Най-вредните храни за вашето дете
Кое за какво е полезно

Най-вредните храни за вашето дете

0

Има храни, които се отразяват зле на здравето на децата. Те са особено опасни, ако хлапето ви ги консумира редовно, тъй като детският организъм тепърва трябва да се развива.

1

Фаст Фууд

Фаст Фууд - Списък на темите за Фаст Фууд. Намерете това, което ви трябва относно Фаст Фууд. Прегледай най-новите статии, класации и препоръки по темата Фаст Фууд.
 • Фаст Фууд - Фаст фууд убива мозъка ни бавно
  Кое за какво е полезно

  Фаст фууд убива мозъка ни бавно

  03.01.20140

  Фастфууд оглавява класацията за най-нездравословни храни. Ново изследване, проведено в университета на австралийския щат Южен Уелс доказва поредната вреда, която тази храна нанася, а именно - влияе отрицателно върху работата на мозъка.

 • Фаст Фууд - Макдоналдс ще въвежда 3D принтери
  Кулинарни Съвети

  Макдоналдс ще въвежда 3D принтери

  11.11.20130

  Веригата за бързо хранене Макдоналдс обяви, че в бъдеще възнамерява да въведе в ресторантите си по света 3D принтери за отпечатване на играчки за детските менюта Happy Meal.

 • Фаст Фууд - Америка се готви да забрани трансмазнините
  Кулинарни Съвети

  Америка се готви да забрани трансмазнините

  09.11.20130

  Американските здравни власти обявиха, че искат да се забранят изкуствените трансмазнини в храните, защото са много вредни за здравето.

 • Фаст Фууд - Забраниха рекламите на играчки на фаст фууд заведенията
  Кулинарни Новини

  Забраниха рекламите на играчки на фаст фууд заведенията

  29.08.20130

  Американските заведения дълго са нарушавали законите на САЩ, като в рекламите си са наблягали повече на играчките в детското меню, отколкото на самата храна.

 • Фаст Фууд - Хамбургерите виновни за астмата при децата
  Кулинарни Новини

  Хамбургерите виновни за астмата при децата

  19.06.20130

  Освен пагубния ефект на тези мазни продукти върху теглото ни и ендокринната ни система, редица изследвания ги свързват и с влошаване на симптомите на астма – и у възрастните и при децата.

 • Фаст Фууд - Македония каза сбогом на Биг Мак
  Кулинарни Новини

  Македония каза сбогом на Биг Мак

  13.06.20131

  Македония стана третата страна в света след Исландия и Боливия, които казаха Сбогом“ на нездравословните пържени картофки и бургери на американската верига за бързо хранене McDonald's.

 • Фаст Фууд - Най вкусните пилешки крилца са контрабандните
  Кулинарни Новини

  Най вкусните пилешки крилца са контрабандните

  11.06.20130

  По-търсени от оръжията обаче, са хрупкавите пилешки крилца на KFC“ и апетитните сандвичи Big Mac . Въпреки високата цена на тези изкушения желаещите да похапнат западни фаст фууд“ съвсем не липсват.

 • Фаст Фууд - Разтоварващи дни с кисело мляко
  Диети

  Разтоварващи дни с кисело мляко

  08.04.20130

  Киселото мляко е идеалният продукт за разтоварващ ден. Чрез кисело мляко може да стопите коремните мазнини и да създадете по чиста мускулна тъкан, в сравнение с тази на хората, които не консумират мляко.

 • Фаст Фууд - Светата Троица на хипертоника
  Кое за какво е полезно

  Светата Троица на хипертоника

  27.01.20133

  При хипертония трябва да се спазва правилото на Светата троица на хипертоника – това са колата, бургерите и пържените картофки, които са доста вредни за хора с повишено кръвно налягане.

Какво другите търсят

Теми и препоръки относно Фаст Фууд. Готвач.бг се стреми да публикува често разнообразни статии на тема Фаст Фууд. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Фаст Фууд. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Фаст Фууд. Фаст Фууд, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.