понеделник, 15 септември
Бъргър Кинг пусна черен бургер
Кулинарни Новини

Бъргър Кинг пусна черен бургер

0

Американската верига за бързо хранене Бъргър Кинг пуска в продажба в Япония специален бургер. Хлябът, сиренето и кетчупът на този сандвич са оцветени в черен цвят.

1

Фаст Фууд

Списък на темите за Фаст Фууд. Намерете това, което ви трябва. Прегледай най-новите статии, класации и препоръки по темата Фаст Фууд.
 • Фаст Фууд - Замразената храна е по-полезна от фаст фуудаЛюбопитно

  Замразената храна е по-полезна от фаст фууда

  25.07.20140

  Според ново проучване обаче хранителната стойност на замразените продуктите е много по-висока в сравнение с тази на храните, приготвени в заведения за бързо хранене.

 • Фаст Фууд - Калориите и съставките на фаст фуудКое за какво е полезно

  Калориите и съставките на фаст фууд

  28.06.20140

  Можете ли да консумирате фаст фууд и все още да смятате, че сте на здравословна диета? Отговорът е да, ако сте магьосник. Калории във фаст фууд и недостатъците от бързото хранене. Здравословно хранене.

 • Фаст Фууд - Пържените картофи обострят астматаКое за какво е полезно

  Пържените картофи обострят астмата

  23.06.20140

  Пържените картофи и бургерите не само причиняват затлъстяване и болести на сърцето, но и обострят астмата при асматиците. Мазните храни засилват концентрацията на имунните клетки неутрофили.

 • Фаст Фууд - Заведенията за бързо хранене планират масови протестиКулинарни Новини

  Заведенията за бързо хранене планират масови протести

  09.05.20140

  Служители от заведенията за бързо хранене подготвят масови протести в 33 държави на 15 май. Работниците настояват за по-високи заплати и по-добри условия на труд.

 • Фаст Фууд - Най-вредните храни за вашето детеКое за какво е полезно

  Най-вредните храни за вашето дете

  04.01.20140

  Има храни, които се отразяват зле на здравето на децата. Те са особено опасни, ако хлапето ви ги консумира редовно, тъй като детският организъм тепърва трябва да се развива.

 • Фаст Фууд - Фаст фууд убива мозъка ни бавноКое за какво е полезно

  Фаст фууд убива мозъка ни бавно

  03.01.20140

  Фастфууд оглавява класацията за най-нездравословни храни. Ново изследване, проведено в университета на австралийския щат Южен Уелс доказва поредната вреда, която тази храна нанася, а именно - влияе отрицателно върху работата на мозъка.

 • Фаст Фууд - Макдоналдс ще въвежда 3D принтериКулинарни Съвети

  Макдоналдс ще въвежда 3D принтери

  11.11.20130

  Веригата за бързо хранене Макдоналдс обяви, че в бъдеще възнамерява да въведе в ресторантите си по света 3D принтери за отпечатване на играчки за детските менюта Happy Meal.

 • Фаст Фууд - Америка се готви да забрани трансмазнинитеКулинарни Съвети

  Америка се готви да забрани трансмазнините

  09.11.20130

  Американските здравни власти обявиха, че искат да се забранят изкуствените трансмазнини в храните, защото са много вредни за здравето.

 • Фаст Фууд - Забраниха рекламите на играчки на фаст фууд заведениятаКулинарни Новини

  Забраниха рекламите на играчки на фаст фууд заведенията

  29.08.20130

  Американските заведения дълго са нарушавали законите на САЩ, като в рекламите си са наблягали повече на играчките в детското меню, отколкото на самата храна.

Какво другите търсят

Теми и препоръки относно Фаст Фууд. Готвач.бг се стреми да публикува често разнообразни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Фаст Фууд, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.