Вълшебните фурми: Предпазват от рак, инсулт и високо кръвно!
Кое за какво е полезно

Вълшебните фурми: Предпазват от рак, инсулт и високо кръвно!

0

Фурмите са много богати на витамините С, А и на тези от В група, както и на безброй аминокиселини, като същевременно не съдържат мазнини.

1

Фурми

Списък на публикациите и темите за Фурми. Открийте това, което ви трябва. Прегледай най-новите теми, класации и препоръки по темата Фурми.
 • Фурми - Сушените плодове са невероятен източник на енергия!Кое за какво е полезно

  Сушените плодове са невероятен източник на енергия!

  31.05.20160

  Сушените плодове са не само вкусни, но и много полезни за здравето. В тях има високо съдържание на захари, а това дава повече енергия на организма.

 • Фурми - Невероятните ползи от фурмите!Кое за какво е полезно

  Невероятните ползи от фурмите!

  22.03.20160

  Фурмите подобряват работата на храносмилателната система благодарение на фибрите, които съдържат в себе си. Те спомагат за балансирането на чревната микрофлора и помагат при нарушено храносмилане

 • Фурми - Невероятно! Три фурми на ден ще преобразят тялото виКое за какво е полезно

  Невероятно! Три фурми на ден ще преобразят тялото ви

  16.03.20161

  Фурмите са сред най-нечестно пренебрегваните плодове у нас. Докато залагаме на цитруси, ябълки и круши, забравяме за едни от най-полезните плодове изобщо. Фурмите са сред най-ценните природни храни, които съществуват.

 • Фурми - Как да изсушим фурмиКулинарни Съвети

  Как да изсушим фурми

  01.02.20162

  В днешно време обаче продаваните по магазините фурми се обработват със серен диоксид и сулфити, за да имат красив свеж цвят и да се предпазят от развитието на бактериите.

 • Фурми - Фурмите борят високо кръвноКое за какво е полезно

  Фурмите борят високо кръвно

  24.03.20150

  Тези древни плодове са много ценни за запазване здравословното състояние на сърдечно-съдовата система, благодарение на калия съдържащ се в тях.

 • Фурми - Фурмите ни правят по-умниКое за какво е полезно

  Фурмите ни правят по-умни

  27.03.20141

  Фурмите съдържат вещества, които подобряват работата на мозъка. Те са полезни, защото съдържат 23 незаменими аминокиселини, които отсъстват в другите плодове.

 • Фурми - ФурмиПлодове

  Фурми

  04.03.20140

  Фурмите са един от най-древните плодове, отглеждани от човека. Фурми са плодовете на финиковите палми. Фурмите са важен източник на енергия и в това отношение превъзхождат всички останали плодове.

 • Фурми - Хинап - Китайска фурмаПлодове

  Хинап - Китайска фурма

  04.03.20141

  Хинапът, наричан още китайска фурма е много ценен плод, който се използва срещу различни болежки. Хинапът се консумира най-често в прясно състояние. Хинапът помага за намаляване на раздразнителността и стреса.

 • Фурми - Отглеждане на фурмиДвор и Градина

  Отглеждане на фурми

  21.12.20131

  Засаждането на фурмите става чрез нейните костилки. Най-напред ги поставете във влажни стърготини или тор, примесен с пясък, а не в пръст. Отглеждането на дърво, което дава фурми, изисква огромно търпение - около 10 г

 • Фурми - Фурмите лекуват настинка и главоболиеКое за какво е полезно

  Фурмите лекуват настинка и главоболие

  27.08.20120

  От древността фурмите се използват за лечение на настинка и главоболие. Фурмите са се ползвали през вековете за лечение на туберкулоза, както и за подобрение на работата на мозъка.

 • Фурми - Диета с фурмиДиети

  Диета с фурми

  11.04.20120

  Диетата с фурми е полезна и приятна, както и самите фурми, които съдържат много полезни вещества, необходими за пълноценното функциониране на системите на човешкия организъм.

 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят